Wednesday 29 February 2012

Φυσά λεφτά στα πόδια μου

Σήμερα ήβρα χαμέ λεφτά. Τζαι εν ήταν λία.

Ήμασταν 4 πλάσματα αλλά εγώ τα είδα πρώτη γιατί εκοίταζα χαμέ τζαι εσύναξα τα! Μετά επήα τζαι ετζέρασα μια φίλη μου μεσημεριανό.

Ήταν ωραία μέρα σήμερα! Τζαι πολλά αποδοτική στο διάβασμα! 
Πάντα τέτοια να 'χουμε.

Καλή Σαρακοστή!

Tuesday 14 February 2012

Γιούπι! Τσικνοπέμπτη!!!

Την Πέμπτη γράφω το πρωί Οργανική 2 αλλάαααα το βράδυ θα φκω γιατί ως γνωστόν είναι Τσικνοπέμπτη τζαι έχω αιώνες να ντυθώ (που το δημοτικό, do the math) οπότε με αφορμή μια ταινία που είδα σαν εσιδέρωνα πριν λίο τζαιρό αποφάσισα να ντυθώ Edie Sedgwick η οποία ήταν μια από τις "superstars" του Warhol.


Βασικά επειδή εν μπορώ να κόψω/βάψω την καστανή μου χαίτη ούτε να της βάλω ξανθή περούκα θα ντυθώ "60's" δηλαδή heavy eye make up, μεγάλα σκουλαρίκια, φουσκωτά μαλλιά κλπ κλπ!




Γενικά ανυπομονώ να φκώ την Τσικνοπέμπτη γιατί τζείνη τη μέρα ο κόσμος εν ακομπλεξάριστος τζαι ούλλοι φκαίνουν έξω για να διασκεδάσουν τζαι εν πολλά χαλαροί! Πρώτη φορά εφκήκα πέρσι τζαι επέρασα πολλά ωραία τζιαμέ που επήαμε!


Εσείς τι θα ντυθείτε στα φετινά καρναβάλια;

Monday 13 February 2012

Ζω στον κόσμο τον δικό μου...


Έχασα την όρεξη μου για διάβασμα... Συμπαράσταση έχω, μάλιστα διαβάζω το ίδιο μάθημα με άλλους δύο φίλους μου αλλά εν τζυλά. Το μάθημα εν η Οργανική 2 τζαι η αλήθκεια ένει ότι αρέσκει μου πολλά να την θκιαβάζω... Άμα ξεκινήσω μιαν άσκηση εν την ξαπωλώ τζαι παθιάζουμαι είτε εν κάποια σύνθεση είτε εν κάποιο φάσμα αλλά μόλις τελειώσω χαζεύκω δεξιά τζαι αριστερά. Τι να φταίει άραγε;

Σήμερα έζησα τζαι κάτι άλλο πολλά κορυφαίο... Έμεινα μέχρι που έκλεισε η βιβλιοθήκη η ώρα 12, τζαι άμα κλείει, παίζει κουδούνι που τα μεγάφωνα!!! Εν όπως το σχολείο! Τζαι ούλλοι πετάσσουνται ίσhια πάνω τζαι λες τζαι φκάλλουν το άχτι τους, αρκέφκουν να μιλούν σε κανονικό volume!

Πριν το κλείσιμο της βιβλιοθήκης, έπιασεν με τηλέφωνο η μάμμα μου ούλλο ανησυχία. Βλέπετε κάτι γίνεται στην Ελλάδα, κάτι για μνημόνιο, κάτι καίγεται η Αθήνα... Ε ανησύχησε η γεναίκα... Εγώ χαπάρι δεν έχω... 

Ένιγουει, σπίτ έφερε με με το αυτοκίνητο ο φίλος μου ο κομπιουτεράς γιατί απ' ότι φαίνεται το κέντρο ήταν κλειστό γιατί είσhε επεισόδια...

Πραγματικά ζω στον μικρόκοσμο της βιβλιοθήκης... Με βρίσκω πάρα πολλά τραγική...

Καλή εβδομάδα σε όλους...

Wednesday 1 February 2012

Οι διάφοροι τύποι της βιβλιοθήκης

Φέτος, το χρόνο μου περνώ τον κατά 60% στην βιβλιοθήκη.
Σήμερα θα σας εξιστορήσω για τα περίεργα της βιβλιοθήκης τζαι τους διάφορους περίεργους τύπους τζαι καταστάσεις που βλέπουμε ανά διαστήματα τζαι γελούμε...
  1. Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ: Φορεί ΠΑΝΤΑ βερμούδα πράσινη αυτού του ανοιχτού πρασίνου  χρώματος τζαι πάντα πράσινες μπλούζες/φούτερ, καρώ πράσινα πουκάμισα αλλά πάντα πράσινα. ΠΑΝΤΑ. Εν ξέρω γιατί.
  2. THE HIPSTER: Εν ένας κοντός μιτσής, τζαι έσhει στριφτό μουστάκι τζαι φορεί καπέλο at all times... Εννοείται πως το φορεί τζαι την ώρα που θκιαβάζει.
  3. Ο τύπος με το λάπτοπ, "τζείνος ρε ο πέφτουλας":  Έτσι τον αποκαλώ εγώ γιατί έσhει που τότε που πάω βιβλιοθήκη εν τζαι τζίνος τζιαμέ. Ένα διάστημα ετύγχανε εκάθετουν μαζί με ούλλους μας τζαι εμιλούσαμεν του καμιά φορά, είτε ελαλούσαμε αστεία τζαι εγελούσε τζαι τζείνος τζαι κάπως έτσι εξεθάρρεψε. Μια φορά έκαμε κίνηση στη φίλη μου την Δραμινή Γατούλα αλλά δεν έπεσε στα δίκτυα της "γοητείας" του τζαι πλέον μιλά σε εμένα καμιά φορά άμα με πετύχει μόνη μου. Το όνομα του δεν το γνωρίζουμε. Θαυμάζω τον για το τουπέ του παρόλο που εν 1,60 τζαι τωρά στες κρυάδες μοιάζει με το ανθρωπάκι της Michellen γιατί φορεί μπλέ φουσκωτό σάκκο.
  4. Ο τύπος που εν 50 χρονών τζαι θκιαβάζει για τον ΑΣΕΠ: Τακτικός τζαι τζίνος της βιβλιοθήκης, αρχικά εθκιάβαζε μόνος του τωρά ήβρε τζαι γκόμενα, εν ένας με πεταχτά μαλλιά τζαι ανατέλλει η φαλάκρα του. Φορεί γυαλιά με σκελετό άσπρο για την πρεσβυωπία τζαι μαύρα για τη μυωπία. Παλιά έκαμνε πάρα πολλά συχνά παρατήρηση έστω τζαι αν εψιθύριζες αλλά νομίζω εμαλάκωσε τον το αμόρε.
  5. Ο τύπος με το καζούι: Πρόκειται για έναν συμπαθέστατο κύριο που σπουδάζει νομική ο οποίος εν που την Αφρική αλλά δεν ξέρω από που, ξέρει άπτεστα ελληνικά, εν πολλά κοινωνικός τζαι εγνωρίσαμεν τον τζαι τζίνον γιατί κάμνει πολλές απορίες ιστορικού περιεχομένου. Ναι όπως εκαταλάβετε φέρνει καμινέτο μαζί του τζαι κάμνει καφέ. Ήντα, εννα διά του κυλικείου πουκάτω ένα ευρώ κάθε μέρα για νέσκαφε τζαι να εν τζαι μια αηδία;
  6. Κατηγορία "ζευγαράκια": Δηλαδή εν υπάρχει τέθκοιο πράμα. Θκιαβάζουν πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον ΠΑΝΤΑ τζαι πρέπει με κάποιο τρόπο ο ένας να ακουμπά στον άλλο. Εχτές είχαμε στη κεφαλή του τραπεζιού το ζευγαράκι. Σκηνικό:  Τζείνη κοιτάζει τον με πολλά λάγνο βλέμμα όταν συζυτούν. Όποτε γυρίζει ο ένας να μιλήσει του άλλου αμέσως μετά ρίχνουν τζαι ένα γλωσσόφιλο διαρκείας.
Χάτε κανεί. Νιώθω άσhημα τωρά.