Sunday 29 April 2012

"The music you listen to becomes the soundtrack of your life"

Έχω  που λέτε μια φίλη μου που γενικά πάντα εν κωλόφαρδη, ασπούμε σε εξετάσεις μπορει να ξέρει 10 πράματα πολλά καλά τζαι εννα ππέσουν τζείνα, έστω παραπάνω που τα 5!


Εψες για κόμα μια φορά ήταν τυχερή! Τελευταία στιγμή εκανονίσαμε να φκούμε για μια μπύρα σε ενα μαγαζί... Τζαι φτάνουμε τζαι λαλεί μας το παιδί στην υποδοχή ότι έννα έχουν συναυλία οι Blues Wire, το οποίο εν ένα από τα λιγοστά αν όχι μοναδικά ελληνικά συγκροτήματα blues στην Ελλάδα, με επιτυχία στο εξωτερικό! Ε τζαι που λέτε η φίλη μου τούτη ετύγχαινε να εν θαυμάστρια τους, έσhει τζαι κάποια που τα cd's τους!


Εμένα αρέσκουν μου πολλά τα blues τον τελευταίο καιρό, τζαι μαζί εξεκίνησα να ακούω rock n roll, rockabilly, swing τζαι λιο jazz (αν τζαι η jazz στην πολλή ώρα κουράζει με). Γενικά περνώ φάσεις με την μουσική, μπορεί να ακούω ένα album κάθε μέρα ώσπου να βρεθεί κάτι άλλο. Εν σημαίνει ότι εσιχάθηκα το, γιατί τις περισσότερες φορές θα το ξανακούσω μετά που χρονικό διάστημα με μεγάλη ευχαρίστηση. Τζαι ανάλογα με την φάση που βρίσκουμαι έχω τζαι διαφορετικά αγαπημένα τραγούδια που κάθε album.


Εγώ ενθουσιάστηκα πάντως! Enjoy!

Saturday 28 April 2012

Κάτι παραπάνω απ' αυτό...

Που ήμουν μιτσιά (5, 6 χρονών ασπούμε) ενευρίαζε με πολλά η Ελένη Δήμου. Δεν ξέρω γιατί.  Εκτίμησα την ως τραγουδίστρια πολλά μετά. Τζαι τούτο το τραγούδι αν και μεταγενέστερο στην καριέρα της αρέσκει μου πολλά, όπως τζαι η φωνή της!


Καλό Σαββατοκύριακο!
 

Saturday 21 April 2012

Just come over

Σχετικά με τούτο το ποστ που είχα κάμει πριν ένα μήνα... Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή... Τζαι τελικά προκύπτουν καταστάσεις που εν το επερίμενες ποττέ...

Όπως το καρδιοχτύπι που έχεις όταν τον βλέπεις

Όπως όταν εν αργά αλλά εσύ λαλείς του, έλα να πιούμε μαζί το κρασί

Όπως όταν σε φιλά τζαι νιώθεις το κοκκίνισμα στα μάγουλα...

Τελικά κάποια πράματα όσο τζαι να μεγαλώσουμε εν θα υπακούν σε καμιά λογική...

Wednesday 18 April 2012

Περί ευτυχίας ο λόγος

Έχω μια φίλη... Που δεν είναι ακριβώς φίλη είναι πρώτα συμφοιτήτρια... Αλλά είναι μια κοπέλλα πολλά γλυκούλα που όποτε την βλέπω μου φτιάχνει την διάθεση! Ακόμα και σήμερα που ήταν έτσι λίγο down, εκατάφερα τζαι έκαμα την τζαι εχαμογέλασε!!!
Δεν την βλέπω συχνά γιατί μένει μακριά τζαι δεν διαβάζει πάντα βιβλιοθήκη
...
Σήμερα με βλέπει τζαι λαλεί μου: "Βρε Ρόσα μου, να σου πω κάτι αλλά δεν θέλω να με παρεξηγήσεις... Δεν ξέρω πως θα σου φανεί αλλά... να... από τότε που χώρισες με το αγόρι σου... ομόρφυνες, έχει αλλάξει η διάθεση σου, το μάτι σου λάμπει, είσαι πάντα ευδιάθετη... Μην με παρεξηγήσεις αλλά το παρατήρησα και η αλλαγή έγινε μετά τον Νοέμβριο..."


Εννοείται πως δεν παρεξήγησα. Κάθε άλλο ευχαρίστησα την για τα καλά της λόγια...


Γενικά το λέω και το ξαναλέω: Περνώ μια πολλά ωραία φάση της ζωής μου, παρ' όλα τα άγχη που μπορεί να έχω με την πτυχιακή τζαι τα διαβάσματα, τούτα ούλλα εν περαστικά. Έχω τους φίλους μου που αγαπώ, τζαι που φαίνεται να με αγαπούν τζαι τζείνοι πίσω. Τζαι κάμνω κάτι που μ'αρέσκει το οποίο θα με οδηγήσει στο πτυχίο για να πάω τζαι εγώ παρακάτω στη ζωή μου. 


Υπάρχει λόγος να μην είμαι χαρούμενη;

Sunday 1 April 2012

Επανασύνδεση με τον Blogger!

Εξαφανίστηκα από τον κόσμο του blogger εδώ και 2 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος. Έππεσε πολλή δουλειά: στο εργαστήριο, μετά διάβασμα, μετά δουλειές στο σπίτι...


Τα Σαββατοκύριακα για να ξεδώσω, πάω όπου με προσκαλέσουν τζαι γενικά εν υπάρχει περίπτωση να μείνω σπίτι. Πέρσι εγίνετουν το ανάποδο, εν υπήρχε περίπτωση να φκω Παρασκευή /Σάββατο. Πως αλλάζουν οι καιροί α;;;


Την εβδομάδα που μας επέρασε, η καθηγήτρια που είμαι στο εργαστήριο της, εκάλεσε μας να πάμε για μεσημεριανό κινέζικο τζαι εφκήκαμε. Είχα λίο αγωνία για το τι θα ελαλούσαμε μεταξύ μας 3 φοιτητές, μια (ξινή) διδάκτορας τζαι δυο καθηγήτριες αλλά επήε πιστεύκω αρκετά καλά τζαι ήμουν άνετη εν τέλει.


Προχτές που λέτε ήρτεν ο κομπιουτεράς στο εργαστήριο τζαι λαλεί μου στο ενδιάμεσο που επερίμενα την φυγόκεντρο, μα τι έσhεις τζαι είσαι έτσι σφιμένη; Λαλώ του εγώ τίποτε... Λαλεί μου εν είσαι έτσι εσύ, έσhεις κάτι; Μόνο ο τρόπος που στέκεσαι εν διαφορετικός. Λαλώ του, είμαι αγχωμένη λίο γιατί εν εκαταλάβαινα κάτι που ήθελε να μου πει ο μεταπτυχιακός για τα διαλύματα αλλά οκ έλυσα την την απορία μου, εξήγησε μου η Ξινή. Τζαι λαλεί μου μάλλον εν το καταλαβαίνεις πόσο διαφορετική φαίνεσαι. Λαλώ του ίσως... Μετά που τούτη τη συζήτηση έρκεται ο Δίμετρος που το εργαστήριο να με δει τζαι μόνο που δεν τον έβρισα τον άνθρωπο.


Οπότε το μάθημα της εβδομάδας που μπαίνει είναι να χαλαρώωωωωσω όσο γίνεται στο εργαστήριο.


Και ακολούθως, διάβασμα, λίγες βλακείες και γέλια στα γρασίδια με καλούς φίλους!!!