Wednesday 28 September 2011

Παραλήρημα #1 - All about Chemistry

Γυρεύκω βιβλιογραφία τζαι δεν βρίσκω. Τι να κάμω... Τζαι βρίσκω κάτι που εν πιθανώς χρήσιμο τζαι λαλεί μου ότι σε ΤΟΥΤΟ το περιοδικό, τυχαίνει να μεν πληρώνει συνδρομή το πανεπιστήμιο σου! Ένιγουει... ήβρα κάποια πράματα αλλά όι τελείως σχετικά...αλλά εν τζιαμέ που ξεκινά το πείραμα εντ αϊ αμ εξάιτετ!


Έκαμα κάθε ένωσης που ένα doc με τίτλους, abstracts τζαι το κομμάτι που ενδιαφέρει τζαι εφύλαξα τζαι τα pdf των άρθρων. Έστειλα τα της καθηγήτριας μου τζαι καρτερώ την να πολοηθεί. Μετρώ τες ώρες. 48 αύριο η ώρα 12!! Εν τω μεταξύ έκαμα της τα τζαι πολλά συγυρισμένα! Τζαι επειδή ήταν folders τζαι ήθελα να στείλω ομαδοποιημένα έκαμα της τα τζαι zip!


Έχω ένα θέμα με την τάξη. Θέλω ότι κάμω να εν πολλά συγυρισμένο τζαι προσεγμένο, να υπάρχει σωστή αρίθμηση τζαι κεφαλαιοποίηση. Γενικά θέλω τα ούλλα να έχουν μια σειρά τζαι τούτο φαίνεται τζαι που τα folders μου στο laptop, που τα bookmarks μου αλλά τζαι που τα itunes μου που ούλλα τα τραγούδια εν με τους σωστούς τίτλους τζαι τα artwork των abums. 


Τωρά που το σκέφτουμε, στο σχολείο τα μολύφκια μες την κασετίνα εθωρούσαν ούλλα που την μια πάντα... Τζαι τα ρούχα μέσα στην ντουλάπα εν ανα χρώμα που τα κρεμάζω... Οου ντίαρ εν συνεχίζω εννα ανακαλύψω ότι έχω issues τζαι εν θέλω...



Sunday 25 September 2011

"Τα βορΟινά"


εικόνα από εδώ
Εψές στην προβλήτα 1 στο Λιμάνι, επήαμε στην έκθεση οίνου "Τα ΒορΟινά" που εν μια εκδήλωση για την προώθηση των βορειοελλαδίτικων οίνων, που γίνεται σε διάφορες πόλεις τις Ελλάδας. Ένιγουει, εγώ είμαι φαν όλων των κρασιών αλλά το κόκκινο εν μπορώ να το πίννω ξεροσφύρι, θέλω να το συνοδεύω με φαΐ, οπότε εψές εδοκίμασα μόνο ροζέ τζαι αφρώδη που εν τζαι τα αγαπημένα μου...




Εδοκιμάσαμε διάφορα, αλλά ένα ήταν τζίνο που έκλεψε τις εντυπώσεις μας! Την επόμενη φορά που θα είσαστε σε μια κάβα, ρωτήστε αν έχουν το "Οινόμελι" από τον αμπελώνα "Μυλοπόταμος". Εσυμφωνήσαμε ούλλοι που τα πέντε άτομα που επίαμε μαζί ότι ήταν που τα πιο ωραία που τζίνα που εδοκιμάσαμε. 
το εν λόγω κρασί :)
Εν καταλάβω τζαι πολλά που κρασhιά αλλά σε γενικές γραμμές ήταν ροζέ στο χρώμα (αν τζαι όπως μας είπαν προέρχεται που το Μοσχάτο Αμβούργου που εν μαύρο σταφύλι)  τζαι εμένα εμύριζε μου τριαντάφυλλα τζαι μέλι. Τζαι η γεύση του ήταν εξίσου ωραία! (σημαντικό γιατί μερικά εμυρίζαν πολλά ωραία τζαι promising τζαι που γεύση... Άστο!)


Είσhε τζαι μουσταλευριά, που εν ένα πράμα σαν τον ππαλουζέ αλλά δεν το επρολάβαμε εμείς γιατί όταν επήαμε είσhε τελειώσει...

Μετά από μια βδομάδα έντονης αναζήτησης για βιβλιογραφία για την πτυχιακή και μη ανεύρεσης κάτι απολύτως σχετικού ήταν ότι έπρεπε το εψεσινό...  


Και κάτι τελευταίο.... 


Καλή τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη!!!


Sunday 18 September 2011

Winter Is Coming

Εν το "House motto" της οικογένειας των Starks στη νέα σειρά που βλέπω, Game Of Thrones. Τζαι εγώ συμφωνώ και η πρόβλεψη του καιρού επαυξάνει!!




Εχτές εκάμα τζαι ένα τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα. Πρώτη φορά πάω τόσο αργά τον Σεπτέμβριο!! Τζαι με τις καταλήψεις τόσο τζαιρό ελαλούσα όι, θα κάτσω να θκιαβάσω, αλλά εν άντεξα!


Επεθύμησα τραχανά τζαι σούππα αυκολέμονη, γιουβαρλάκια, γενικά οτιδήποτε σουποειδές! Επεθύμησα να εν απόγευμα τζαι να κάμνω το τσάι μου με το γάλα τζαι να κάθουμε μπροστά που την τηλεόραση σhεπασμένη τζαι έξω να κάμνει ψόφο!!! Τζαι να βρέσhει να σhιονίζει τζαι τα μάρμαρα να ποτίζει...


Ο χειμώνας εν η αγαπημένη μου εποχή, είπα το;


Καλό χειμώνα σε όλους!!!

Saturday 17 September 2011

Αναμνήσεις μιας άλλης εποχής - Γιορτούλες

Σήμερα, μια κουβέντα μου είπα στη Moonlight εκάμε με τζαι εθυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια. Να αναφέρω ότι η ηλικία που πεθυμώ παραπάνω εν τα 4-7. Ήταν ούλλα τόσο καλά τζαι απλά!


Αθυμήθηκα που ήμασταν στο μπαλέτο με την αδερφή μου τζαι τα Χριστούγεννα εκάμναμε την καθιερωμένη μας γιορτή, τζαι η μάμα μου τζαι ο παπάς μου πριν ελαλούσαν μου "μεν φοάσαι τζαι αν κάμεις τζαι κανένα λαθούι μεν το αφήκεις να φανεί!". Τζαι ερωτούσαν με πάντα "που εννα στέκεσε; Να ξέρουμε να σε εύρουμε να σε δούμε!"


Ο παπάς μου το '96 αγόρασε μιαν κάμερα SONY-handycam τζαι όπου επιένναμε επέρναμεν την. Έτσι τζαι στες γιορτές μας. Ο καημένος εν εθωρεν καλά που μακριά τζαι εν αθυμάτουν που του ελαλούσαμεν ότι εννα εστεκούμασταν τζαι τες παραπάνω φορές την ώρα του χορευτικού έχουμε ένα μέσο-ζουμαρισμένο πλάνο που διακριτικά ψάχνει μας! Τζαι άμα μας έβρισκε έκαμνε τέλεια ζουμ! 
Οι γονείς μου κάτι εξέραν τζαι ελαλούσαν μου μεν αφήνεις να φανεί το λάθος σου, γιατί άμα έκαμνα λαθούι, εσήκωνα τους ώμους μου πάνω τζαι εδάκκανα το κάτω μου σhιλούι τζαι επροσπαθούσα να μεν γελάσω! Ντρέπουμε μόνο που το ξεστομίζω!
Ευτυχώς η δασκάλα του χορού έβαλλεν με πάντα πίσω με τες ψηλές τζαι εν επολλοφαίνουνταν τα λάθη μου afterall. Ημουν πολλά ψηλό μωρό εν γεγονός. Εξέχω σε όλες τις φάσεις.


Μιαν άλλη χρονιά, στην τρίτη δημοτικού η δασκάλα μου η κυρία Αντρούλλα (by far η καλύτερη δασκάλα που είχαμε, τζαι η moonlight είσhεν την τζαι αγαπούσε μας τζαι τζείνη πολλά) είπε μου εμένα να ξεκινήσω το χορό της τάξης μας στη γιορτή την καλοκαιρινή τζαι ήταν κάπως σαν ένα μικρό σόλο. Όπως σας είπα, εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη να είμαι to centre of attention (plus είχα συνηθίσει που ήμουν ψηλή να μπαίνω πίσω σε ούλλες τες γιορτές) αλλά επειδή αγαπούσε με τζαι έδειξε μου εμπιστοσύνη ότι θα τα κατάφερνα, επήε πολλά καλά. Αθυμούμαι η μάμα μου μόλις ετέλειωσε η γιορτή ήρτε τζαι αγγάλιασε με τζαι λαλεί μου "μα γιατί εν μας είπες ότι ήταν να χορέψεις τζαι μόνη σου στην αρχή αγάπη μου;;;; Ήσουν πολλά καλή!!!" Τζίνη τη μέρα ήμουν πολλά χαρούμενη!
Τζαι πάντα μετά τη καλοκαιρινή γιορτούλα του σχολείου εκάμναν τραπέζια στην αυλή του δημοτικού τζαι εψήναν σουβλάκια τζαι ετρώαμε τζιαμέ...


'Ενιγουει εκατέληξα στο ότι θα προσπαθήσω να καμούμε τες κασέτες σε digital μορφή με τον παπάκι μου τα Χριστούγεννα που θα κατεβώ εις την Νήσο. Εσκέφτηκα έναν τρόπον...Ας εν καλά ο mpeg4 αποκωδικοποιητής νομίζω θα τα καταφέρουμε!

Thursday 15 September 2011

Η πελλή της βιβλιοθήκης


Αγαπητέ ελληνικέ Λαέ. Μάθε πως άμα έσhει 37C έξω, ανάφκει η πολυαγαπημένη μας βιβλιοθήκη το AC (αμα εννεν χαλασμένο, δηλαδή 4 που τες 7 ημέρες!) Μεν αννίετε τα γέριμα τα παράθυρα. Σhαιρεστε να σας φυσά η αύρα; Ξέρω το φακκά η αντηλιά τζιαμέ. Εν η αρχιτεκτονική του κτιρίου. Κλείστε τα blinds, ηρέμηστε τζαι θα δροσιστείτε τζαι εσείς σιγά σιγά.  Οδηγία κλειδί: μεν ανοίξετε το γέριμον τον παραθύριν..

Γιατί μουτρώνεστε άμα περνώ που δίπλα σας τζαι κλείω τα παράθυρα; Εσhετε έναν ύφος απορίας τζαι την ίδια ώρα λαλείτε μεταξύ σας « μα τι κάνει αυτή η μαλάκω;». Εν τζαι για το κακό σας τα γέριμα. Είσhε chance να σας ήθελα να πυρώννετε;;; Αν είναι δυνατόν. Είναι για το κοινό καλό. Εγώ κάθουμε 3 σειρές τραπέζια πιο κατω τζαι  εν πολλά δροσhιά! Εχτές εκρύωνα το πρωί. Έβαλα τους ούλλους τερπιέ  τζαι δεν ανοίει κανένας το παραθύριν. Αν το ανοίξει πολύ απλά τους ενημερώνω, έχει κλιματισμό από πάνω μας και τους τον δείχνω. Τζαι κλείουν το.

Τι νομίζετε ότι κρατά την βιβλιοθήκη πιο δροσhια που έξω, τα παράθυρα σας που εν ανοιχτά; Μετά που περνάτε που την ευκρατη περιοχή (την δική μου), στον τροπικό του καρκίνου (την δική σας περιοχή), εν διερωτάστε τι συμβαίνει τζαι ξαφνικά μετα που 3 τραπέζια που 28 βαθμούς γίνεται 34; (fact)

Τωρά εσύ αγαπητό μπλογκ εννα μου πεις άιστους να βράζουν τζαι μεν ασχολείσαι. Τζαι θα έσhεις δίκαιο. Γιατί τούτο θα κάμω που τα τωρά τζαι να πάει. Θα κάθουμε στην εύκρατη μου περιοχή με τους 28C τζαι θα τους αφήνω να ψήνουντε μόνοι τους  στον τροπικό του Καρκίνου τους στους 34C.

Ήταν ένα κοινωνικό πείραμα που εκτελέστηκε από δύο (μελλοντικούς) χημικούς. 
Αποτελέσματα; Από τα 10 παράθυρα που εκλείσαμε και τα 10 εξανανοίξαν μετά που 5 λεπτά, τα 200 άτομα εστραβοκοιτάξαν μας, έβρισαν μας approx. 100 άτομα τζαι εκαταραστήκαν μας 30.

Και ακόμη ζω! Γιούπι! :)


Monday 12 September 2011

Πόψε

Τελειώνει ακόμα μια σεζόν! Κλαπς!



Friday 9 September 2011

Αυτό το σύντομο βίντεο είναι για να σας δείξει πως πίνουν νερό στο διάστημα. Για να ξέρετε δηλαδή γιατί, αν βρεθείτε τζιαμέ τζαι εν ξέρετε πως, εννα εν πρόβλημα μεγάλο.



Wednesday 7 September 2011

Ούφφου!

Αυτές τις μέρες για εμένα ισχύει Κατάληψη = Επανάληψη. Ούλλο θκιαβάζω έσhει που τες 9 του Αυγούστου τζαι τωρά κάμνουν καταλήψεις. Δεν μας βλέπω καλά. 
Βλέπω το πτυχίο να με χαιρετά από μακριά, τζαι να με περιπέζει που εν θα το πιάσω τότε που ήθελα να το πιάσω.
Βλέπω τζίνα ούλλα τα σχέδια που είχα για τον Σεπτέμβρη ως τον Φεβρουάριο να χαλούν τζαι να χάνουνται τζαι μισώ το γιατί λατρεύω το να κάμνω σχέδια που η εκλπήρωση τους εξαρτάται που εμένα μόνο τζαι ειδικά αρέσκει μου να τα βλέπω να ευοδώνονται! Εν όπως άμα έσhεις ένα shampoo/σαπούνι σώματος/ενυδατική που σου αρέσκει πολλά τζαι χρησιμοποιάς το τζαι απολαμβάνεις το, λήφκει σου, πετάσσεις το τζαι παεις τζαι πιαννεις άλλο;;(ατυχές παράδειγμα νομίζω αλλά εν ξέρω, έτσι νιώθω τζαι στις δύο περιπτώσεις!).
Άμα μπει όμως ο παράγων πολιτικά στην εικόνα ούλλα παν Χ. Σήμερα επία για λιο στην συνέλευση του Τμήματος (2η φορά στα χρονικά που παω) τζαι όπως εμπήκα στη σχολή ένιωσα αρνητική ενέργεια if you know what i mean τζαι ως αναμενόμενο έφια με νεύρα. Τελοσπαντων εν είμαι καλή στα πολιτικς τζαι δεν θα επεκταθώ, το αποτέλεσμα όμως ήταν ακόμα μια βδομάδα κατάληψη το οποίο σημαίνει χάνω το 3ο μάθημα που θα εδιούσα.


Σήμερα δεν θα διαβάσω άλλο αφού δεν γράφω αύριο τελικά. Θα πάω να κάμω το carrot cake της Πρασινάδας να πάρω αύριο στη βιβλιοθήκη να φάμε να ταϊσω τζαι τους άλλους χημείκουλες.


Πόψε έχουν οι Πυξ-Λαξ συναυλία δαμέ κοντά μου, λαλείτε να φυσήσει προς τα ποδά τζαι να τους ακούω;

Saturday 3 September 2011

ΧαΛαράαααα.........

Όπως εκαταλάβετε είμαι φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη. Τζαι μπορεί να εν όμορφη τζαι yada yada yada, αλλά εννεν πάντα ωραία δαπάνω. Πολλές φορές εμετάνιωσα που αποφάσισα να έρτω δαμέ να σπουδάσω αντί να μείνω Κύπρο. Στο πρώτο έτος επήρα τα ούλλα χαλαρά. Στο τέλος, εδυσκολεύτηκα παραπάνω να προσαρμοστώ στα μαθήματα παρά στο να ζω μόνη μου. Δόξα σοι ο Θεός τζαι να μαϊρέφκω ήξερα, τζαι να πλινίσκω να σιδερώνω κλπ. Η μοναξιά εν κάτι που εν με πειράζει τζαι απολαμβάνω το πολλά Αναζητώ τις στιγμές που θα μείνω μόνη μου, Στο πανεπιστήμιο εν μου ήρταν τζαι ούλλα τόσο ρόδινα. Εδυσκολεύτηκα. Τζαι ακόμα δυσκολεύκουμε μερικές φορές. Χρωστώ μαθήματα τζαι που τον Οκτώβρη θα είμαι και επισήμως "επί πτυχίω".


Τωρά τα μαθήματα. Εν μερικά μαθήματα που άλλα παρακολουθείς ούλλον τον εξάμηνο τζαι άλλα γράφει μέσα στο "προτεινόμενο σύγγραμα". Συνήθως τζίνο εννεν τζαι τόσο χρήσιμο τζαι αν θκιαβάσεις μόνο που το βιβλίο (που μπορεί να εν ο ίδιος ο διδάσκων σου που το έγραψε) θα κοπείς.
Φέτος πάλε ένας καθηγητής εν μας έκαμνε μάθημα γιατί ο τομέας μου ήταν τέσσερα (ολοκληρα) άτομα τζαι δεν εκαταδέχετουν να μας κάμει ακόμα τζαι μετά που παρακάλια. Η άλλη η καθηγήτρια που δίδασκε την άλλη μισήν ύλη έκαμε μας τζαι εβοήθησε μας τζαι πολλά στις εξετάσεις,έβαλε καλά θέματα. Θενκς κυρία Σ. !!!


Αλλά έννεν ούλλοι σαν την κυρία Σ. Μια φορά αθυμούμε, ήμουν δεύτερο έτος τζαι επία να αφίκω κάτι εργασίες σε έναν καθηγητή τζαι δεν ήταν μέσα so άφηκα τες πάνω στο τραπέζι που ήταν έξω που το γραφείο του, που ίσhεν τζιάλλες τζιαμέ. Επεριμενα να φκει βαθμός, τίποτε. Περνά ο Ιούνιος, τελειώνουν οι εξετάσεις, τίποτε ακόμα. Ρε παω Κύπρο, οι βαθμοί δεν εμπαίναν στο googleDocs στο όνομα μου. Λαλώ ok όταν παω πίσω θα παω να τον έβρω να μάθω τι έγινε. Παω βρίσκω τον... Να μεν τα πολυλογώ, είπε μου ότι εγώ εφταια που εχαθήκαν οι εργασίες μου γιατί τζίνος αποκλείετε να τις έχασε. Μετά που τρία χρόνια ακόμα ακούω ιστορίες ότι ο συγκεκριμένος έσhει όνομα στο χάσιμο εργασιών. Τζαι ας έφτεα εγώ που δεν τες έπιασα, δεν μου είπεν έναν καλόν λόο τζίνην την ημέρα τζαι ήταν πολλά σνομπ (έκαμε μου τζαι φέτος μάθημα...Εν το ύφος του έτσι... Νομίζει πράματα το τζιλίντριν.) Εφουτούνιασε μα πάρα πολλά. Να σημειωθεί ότι οι εργασίες του, ήταν 2 που μια σειρά 9 εργαστηριακών ασκήσεων οι οποίες εργασίες ήθελες τζαι μια βδομάδα να τις κάμεις τζαι εθέλαν τες στο σhέρι για να μεν υπάρχουν αντιγραφές. Επίσης οι υπόλοιπες 7 εργ. ασκήσεις που τις εκάμναν άλλοι καθηγητές τζαι ούτε τζίνες επαραδοθήκαν στο χέρι, επιστραφήκαν πίσω σε εμένα.


Εν τω μεταξύ να χάνουνται μαθήματα λόγω:

  1. Αργιών. Να αναφέρω ότι μανιχά τον Οκτώβρην γιορτάζει ο πολιούχος της πόλης, ο Αγ. Δημήτριος στις 26. 27 εν η μαθητική παρέλαση οπότε δεν γίνουντε μαθήματα τζαι 28 του Οκτ. εν η γνωστή επέτειος τζαι στρατιωτική παρέλαση. Είναι αυτονόητο για τους καθηγητές ότι τζίνη η εβδομάδα χάνεται. Μαλιστα πέρσι επίαμε για μάθημα τζαι η καθηγήτρια έθκιωξε μας, λαλεί μας εν αργία φύετε. 
  2. Πορειών. Κάθε τρεις τζαι λίο για κάτι θα παραπονιούνται δαμέσα. Πόσες φορές ακυρώθηκε μάθημα "για να αφήκουν τους φοιτητές να συμμετέχουν στην πορεία" η οποία συνήθως διοργανώνεται από το ΠΑΜΕ που εν του ΚΚΕ κάτι έτσι δεν είμαι τζαι σίγουρη. Επίσης μέσα σε τούτα λοαρκάζεται τζαι η επέτειος της 17 Νοέμβρη, τζαι η 1η του Μάη τζαι πολλές άλλες ημερομηνίες. Πορείες κάμνουν ΤΖΑΙ οι αναρχικοί τζαι οι Παοκτζήδες όταν τους απειλούν ότι θα τους ρίξουν κατηγορία λόγω χρεών. Τον προηγούμενο Μαϊο (νομίζω), οι οπαδοί του Ηρακλή εκάμναν την Θεσσαλονίκη λίμπα που τους είπαν θα τους υποβιβάσουν or  something. Κάθε νύχτα!
  3. Απεργιών. Πόσες φορές εχάλασε το πρόγραμμα μου λόγω απεργιών των λεωφορείων, των τραπεζών κλπ κλπ. Συνήθως άμα έσhει απεργία θα έσhει τζαι πορεία. Οπότε δεν κυκλοφορείς στο κέντρο με τίποτε- άρα δεν παεις πανεπιστήμιο τζαι ακυρώνετε το μάθημα.
  4. Μπάτσοι που σκοτώνουν καταλάθος κόσμο τζαι γίνεται το έλα να δεις...
  5. Καταλήψεων. Άνευ λόγου και αιτίας.
Τωρά η εξεταστική του Σεπτέμβρη θα εξεκινούσε την 1η του μήνα. Οι καθηγητές δεν εθέλαν να κάμουν απεργία λόγω του καινούργιου νόμου (τζαι να χάσουν λεφτα) τζαι εκανονίστηκε: "Η Σύγκλητος καλεί τις Σχολές και τα Τμήματα να διευκολύνουν την άμεση διεξαγωγή συνελεύσεων προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας για τις καταλυτικές αλλαγές» και μετά τα ομόφωνα αιτήματα των Συλλόγων των Φοιτητών της Σχολής μας για αναβολή των εξετάσεων [...]  ,θα πρέπει να διευκολύνουμε τους φοιτητές μας να πραγματοποιήσουν Γεν. Συνελεύσεις την η και 2 α Σεπτεμβρίου (Πέμπτη και Παρασκευή) σε συντονισμό όλως των τμημάτων." 
ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ εθέλετε να διευκολύνετε τις συνελευσεις των φοιτητών... ;;;;;; Τωρά σας έπιασεν η έννοια.... Τέλοσπαντων...
Οι συνελέυσεις εγίναν. Η Π.Α.Σ.Π. η οποία είναι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ τζαι πάει ΚΑΤΑ της κυβέρνησης, κατεβάζοντας πλαίσια για καταλήψεις τζαι δεν καταλάβω τι θέλουν να πετύχουν με τούτο πραγματικά.Καταδικάζουν τον  νόμο που επέρασε το ίδιο τους το κόμμα!  Όποιος ξέρει ας μου πει τζαι εμένα. 

Με τζίνα τζαι με τούτα έφτασα να χάνω το μάθημα που θα έδινα την πρώτη του μήνα τζαι την 5η του μήνα, λόγω κατάληψης μέχρι τις 7 όπου θα ξαναγίνει συνέλευση. Απ΄ ότι ακούμε όλες οι παρατάξεις θα κατεβάσουν κατάληψη τζαι άν πάει αλλο μια φτομάδαν πολύ φοβάμαι ότι η ζημιά θα είναι μεγάλη τζαι ανεπανόρθωτη, εννοώντας ότι δεν θα μπορούν να αναπληρωθούν οι ημερομηνίες που εχαθήκαν...

Αδικάτε με αν έσhει που το δεύτερο έτος που λαλώ ότι εν αντέχω τούτην την κατάσταση; 
Ευτυχώς που δεν είμαι μόνιμη κάτοικος Ελλάδος. 
Εν είμαι περήφανη για τζίνα που εκάμαν στο παρελθόν οι προγόνοι τους γιατί απλά ζω την κατάντια τους κάθε μέρα...




...To be continued με ιστορίες καθημερινής ελληνικής παράνοιας.


Thursday 1 September 2011

The Φτωχομάνα album (#1)

Γιατί μπορεί να είναι φτωχομάνα, να μου εζητήσαν θκιο πρεζόνια λεφτά σήμερα(ο ένας για καφέ τζαι ο άλλος για εισιτήριο του λεοφωρείου,ναι καλά), να εκλέψαν ένα αυτοκίνητο σαν είσhεν φως μπροστά μας μέσα στα πανεπιστήμια, να κλείουν ούλλες οι σχολές με καταλήψεις, αλλά έσhει τζαι τούτη τα καλά της...



Το πλαϊνό μέρος μιας πολυκατοικίας στο κέντρο




Νέα Παραλία

Μια πισινούα στη νέα παραλία...Δίπλα που την θάλασσα...Πάνω στον πεζόδρομο...Εν εκαταλαβα τον σκοπό  της ακόμα...

Η πισινούα!

Λιμάνι- Kitchen Bar



Πανοραμική από τον Λευκό Πύργο