Wednesday 7 September 2011

Ούφφου!

Αυτές τις μέρες για εμένα ισχύει Κατάληψη = Επανάληψη. Ούλλο θκιαβάζω έσhει που τες 9 του Αυγούστου τζαι τωρά κάμνουν καταλήψεις. Δεν μας βλέπω καλά. 
Βλέπω το πτυχίο να με χαιρετά από μακριά, τζαι να με περιπέζει που εν θα το πιάσω τότε που ήθελα να το πιάσω.
Βλέπω τζίνα ούλλα τα σχέδια που είχα για τον Σεπτέμβρη ως τον Φεβρουάριο να χαλούν τζαι να χάνουνται τζαι μισώ το γιατί λατρεύω το να κάμνω σχέδια που η εκλπήρωση τους εξαρτάται που εμένα μόνο τζαι ειδικά αρέσκει μου να τα βλέπω να ευοδώνονται! Εν όπως άμα έσhεις ένα shampoo/σαπούνι σώματος/ενυδατική που σου αρέσκει πολλά τζαι χρησιμοποιάς το τζαι απολαμβάνεις το, λήφκει σου, πετάσσεις το τζαι παεις τζαι πιαννεις άλλο;;(ατυχές παράδειγμα νομίζω αλλά εν ξέρω, έτσι νιώθω τζαι στις δύο περιπτώσεις!).
Άμα μπει όμως ο παράγων πολιτικά στην εικόνα ούλλα παν Χ. Σήμερα επία για λιο στην συνέλευση του Τμήματος (2η φορά στα χρονικά που παω) τζαι όπως εμπήκα στη σχολή ένιωσα αρνητική ενέργεια if you know what i mean τζαι ως αναμενόμενο έφια με νεύρα. Τελοσπαντων εν είμαι καλή στα πολιτικς τζαι δεν θα επεκταθώ, το αποτέλεσμα όμως ήταν ακόμα μια βδομάδα κατάληψη το οποίο σημαίνει χάνω το 3ο μάθημα που θα εδιούσα.


Σήμερα δεν θα διαβάσω άλλο αφού δεν γράφω αύριο τελικά. Θα πάω να κάμω το carrot cake της Πρασινάδας να πάρω αύριο στη βιβλιοθήκη να φάμε να ταϊσω τζαι τους άλλους χημείκουλες.


Πόψε έχουν οι Πυξ-Λαξ συναυλία δαμέ κοντά μου, λαλείτε να φυσήσει προς τα ποδά τζαι να τους ακούω;

4 comments:

  1. Ω!! Μανα μου ρε....θενξ για το ρεφερενς τζαι ελπιζω να σου αρέσει το κέικ :)

    Οσον αφορα τα άλλα, τί να σου πω...Το μόνο που μπορώ να κάμω είναι να σου ευχηθω να παν ουλλα καλά τζαι σύντομα με το πτυχίο στο χέρι! :)

    ReplyDelete
  2. Καημένο μου, σε νοιώθω ξέρεις το.....
    Τι να σου πω.... μπορεί να είσαι σε καλλύττερη θέση που εμάς που επηένναμε ΚΑΘΕ μέρα συνέλευση μες στες πλατείες γιατι επαίζετουν στον ένα αν θα κάμουμε ή όι κατάληψη....τζαι είχαμε τζαι θκιέβασμα...

    ReplyDelete
  3. Έχω βρεθεί τυχαία σε περίοδο κατάληψης στην Θεσσαλονίκη, και φρίκαρα με την κατάσταση στα κτίρια. Αρχίσανε πάλι τα ίδια;
    Διότι να κάνεις την κατάληψη αν καταπατούνται τα δικαιώματα σου όμως δεν είναι ανάγκη να σπάζεις τις καρέκλες, να βρωμίζεις τους τοίχους και να γεμίζεις σκουπίδια το κτίριο,όπου υποτίθεται μορφώνεσαι.
    Ακόμη κι ένα σκυλἴ είχαν αρχίσει να βασανίζουν οι απαίσιοι, το σώσαμε όμως. Ποιός την είδε και δεν την φοβήθηκε την Μωβ!
    Γιατί σε άλλες χώρες,όσες καταλήψεις κι αν γίνονται, τέτοιο χάλι ποτέ!

    ReplyDelete
  4. @Πρασινάδα Εν εγίνετουν να μεν κάμω ρεφερνς. Εσύ αμα κάμεις αρθρο εν βάλεις ρέφερενς;;; Δεν γίνεται. χαχα
    (Να δεις χαρά που κάμνουν οι καθηγητές άμα τους βάλεις βιβλιογραφία. Πολλά αστείο!)

    @moonlight όπως το είπες, καημένο!! Παει η εξεταστική μου :(

    @thalassamov υπάρχουν κτίρια που τα κάμνουν άχρηστα, προς το παρών εν οι συλλογοι φοιτητών που κάμνουν καταλήψεις τζαι όχι ξένοι προς την σχολή οπότε εν καμνουν βανδαλισμούς. Εχτός που τις αφισοκολλήσεις:/ Απαίσιο πράμα οι αφίσσες.
    Δημιουργούν μιαν ακαταστασία τζαι ακόμα όταν τις ξεκολλήσουν οι τοίχοι εν ακόμα λερωμένοι που τις γόμες ή ξεκολλά η μπογιά μαζί με την τέλλα:/ Πάντως οι αναρχικοί δακάτω εν πολλά φιλόζωοι, τούτη την εντύπωση εσχημάτισα τόσα χρόνια τζαι κάμνει μου εντύπωση τούτο που λαλείς, ειδικά για σκυλάκι...

    ReplyDelete