Wednesday, 1 February 2012

Οι διάφοροι τύποι της βιβλιοθήκης

Φέτος, το χρόνο μου περνώ τον κατά 60% στην βιβλιοθήκη.
Σήμερα θα σας εξιστορήσω για τα περίεργα της βιβλιοθήκης τζαι τους διάφορους περίεργους τύπους τζαι καταστάσεις που βλέπουμε ανά διαστήματα τζαι γελούμε...
 1. Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ: Φορεί ΠΑΝΤΑ βερμούδα πράσινη αυτού του ανοιχτού πρασίνου  χρώματος τζαι πάντα πράσινες μπλούζες/φούτερ, καρώ πράσινα πουκάμισα αλλά πάντα πράσινα. ΠΑΝΤΑ. Εν ξέρω γιατί.
 2. THE HIPSTER: Εν ένας κοντός μιτσής, τζαι έσhει στριφτό μουστάκι τζαι φορεί καπέλο at all times... Εννοείται πως το φορεί τζαι την ώρα που θκιαβάζει.
 3. Ο τύπος με το λάπτοπ, "τζείνος ρε ο πέφτουλας":  Έτσι τον αποκαλώ εγώ γιατί έσhει που τότε που πάω βιβλιοθήκη εν τζαι τζίνος τζιαμέ. Ένα διάστημα ετύγχανε εκάθετουν μαζί με ούλλους μας τζαι εμιλούσαμεν του καμιά φορά, είτε ελαλούσαμε αστεία τζαι εγελούσε τζαι τζείνος τζαι κάπως έτσι εξεθάρρεψε. Μια φορά έκαμε κίνηση στη φίλη μου την Δραμινή Γατούλα αλλά δεν έπεσε στα δίκτυα της "γοητείας" του τζαι πλέον μιλά σε εμένα καμιά φορά άμα με πετύχει μόνη μου. Το όνομα του δεν το γνωρίζουμε. Θαυμάζω τον για το τουπέ του παρόλο που εν 1,60 τζαι τωρά στες κρυάδες μοιάζει με το ανθρωπάκι της Michellen γιατί φορεί μπλέ φουσκωτό σάκκο.
 4. Ο τύπος που εν 50 χρονών τζαι θκιαβάζει για τον ΑΣΕΠ: Τακτικός τζαι τζίνος της βιβλιοθήκης, αρχικά εθκιάβαζε μόνος του τωρά ήβρε τζαι γκόμενα, εν ένας με πεταχτά μαλλιά τζαι ανατέλλει η φαλάκρα του. Φορεί γυαλιά με σκελετό άσπρο για την πρεσβυωπία τζαι μαύρα για τη μυωπία. Παλιά έκαμνε πάρα πολλά συχνά παρατήρηση έστω τζαι αν εψιθύριζες αλλά νομίζω εμαλάκωσε τον το αμόρε.
 5. Ο τύπος με το καζούι: Πρόκειται για έναν συμπαθέστατο κύριο που σπουδάζει νομική ο οποίος εν που την Αφρική αλλά δεν ξέρω από που, ξέρει άπτεστα ελληνικά, εν πολλά κοινωνικός τζαι εγνωρίσαμεν τον τζαι τζίνον γιατί κάμνει πολλές απορίες ιστορικού περιεχομένου. Ναι όπως εκαταλάβετε φέρνει καμινέτο μαζί του τζαι κάμνει καφέ. Ήντα, εννα διά του κυλικείου πουκάτω ένα ευρώ κάθε μέρα για νέσκαφε τζαι να εν τζαι μια αηδία;
 6. Κατηγορία "ζευγαράκια": Δηλαδή εν υπάρχει τέθκοιο πράμα. Θκιαβάζουν πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον ΠΑΝΤΑ τζαι πρέπει με κάποιο τρόπο ο ένας να ακουμπά στον άλλο. Εχτές είχαμε στη κεφαλή του τραπεζιού το ζευγαράκι. Σκηνικό:  Τζείνη κοιτάζει τον με πολλά λάγνο βλέμμα όταν συζυτούν. Όποτε γυρίζει ο ένας να μιλήσει του άλλου αμέσως μετά ρίχνουν τζαι ένα γλωσσόφιλο διαρκείας.
Χάτε κανεί. Νιώθω άσhημα τωρά.

10 comments:

 1. Επίσης:
  7. Κατηγορία "έρκουμαι για να κάμω πασιαμά, χωρίς απαραίτητα να θκιαβάσω": Μουρμουρούν ούλλη την ώρα τζαι κάμνουν σχεδιούθκια πάνω στις κόλλες αναφοράς τους που υποτίθεται πως εφέραν για να κάμουν σημειώσεις. Τζαι πάντα κρατούν θέση για κάποιον που εν θα ρτει ποττέ. Συνήθως εν αγόρια ή κορούες που θέλουν γκόμενο. Επέτυχα καμιά θκυο φορές ποτούτους τζαι κάμνω τους χάζι.

  8.Κατηγορία "Αθκιασεροί που βαρκούνται να θκιαβάσουν τζαι απλά κάθουνται τζαι την παραπάνω ώρα κόφκουν κίνηση": Υπήρξα τζ εγώ ένας που τούτους φάσεις φάσεις

  9. Κατηγορία "ήρτα τζαι εν μου άρεσε η ατμόσφαιρα, κάθουμαι δέκα λεπτά τζαι φέφκω": Συνήθως εν κορούες τούτες.

  10. Κατηγορία "ήρτα στη βιβλιοθήκη αλλά εν είμαι μέσα, είμαι έξω καπνίζω, πίνω καφέ τζαι κουτσομπολέφκω": Τζαι τούτοι εν σχεδόν πάντα οι ίδιοι τζαμέ στην πόρτα.

  Είδες, εσυμπληρώσαμε δεκάδα. :)

  Τζαι τωρά πάω για ύπνους. Αύριο πάλε.
  Καληνύχτεεες :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ε ναι τούτες εν οι γενικές κατηγορίες που ισχύουν σε κάθε εξεταστική! χαχαχα επίσης υπάρχουν τζείνοι που ήρταν να θκιαβάσουν με το λάπτοπ αλλά εν στο φέιςμπουκ! :D

   Delete
 2. αλλά γέτος ούλλα τούτα; γέτος, όι λέρσι α;
  λολ!

  ReplyDelete
  Replies
  1. χαχαχαχαχα εδιόρθωσα το!!!!! :D πολλά καλό!!!!

   Delete
 3. Εμενα άρεσε μου ο τυπος με το καζουι πάντως,

  Για τα ζευγαρακια τι να πεις, εν της ηλικιας, θα τους περάσει!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Η αλήθκεια είναι για το προχτεσινό ζευγαράκι ήταν λίο υπερβολικοί, σε μια φάση εφίλησε τζαι τα βυζιά της το παιδί, αλλά εν ήθελα να το γράψω στο πόστ γιατί μετά αν έκαμνε κανένας περίεργος google "βυζιά" θα τον έστελλε ποδά τζαι δεν ήθελα!! Χαχα o τύπος με το καζούι εν ολ δε μάνι!!!:)

   Delete
  2. Τζαι εμένα ρε Σμιλί!!

   @Ροσα
   το γκουγκολ πιάνει τζαι τα κόμμεντς! :Ρ

   Delete
 4. Εγώ τωρά απορώ με τζίνον τον πράσινο! Είχαμεν τζαι εμείς μιαν που εφόρεν ΠΑΝΤΑ άσπρα ριχτά.. ήταν λλίο σαν το φάντασμα δηλαδή. Λαλείς να χουν καμιά συγγένεια;

  ReplyDelete
  Replies
  1. εν νομίζω ρε Αλισαβού... Κοίτα ίσως να εν τα ρουχα της βιβλιοθήκης τι να πω;; Τζαι τυγχαινει να εν ούλλα πράσινα!

   Delete