Monday 31 October 2011

RosaLoss Week#3

Week #3
Εξεχάστηκα την προηγούμενη εβδομάδα λόγω διαβάσματος αλλά επέστρεψα!
Weight: 78,8kg. 
-1,5kg από την week#1


Μια συνταγή για όσους έχουν sweet tooth τζαι θέλουν το γλυτζίν τους μαζί με τον απογευματινό καφέ/τσάι τους, με χαμηλά λιπαρά!


Low-fat sour cherry muffins


1 3/4 φλ. αλεύρι
1 φλ. ζάχαρη μαύρη (ακατέργαστη)
1 κουταλάκι baking powder
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 φλ. γάλα άπαχο
2/3 φλ. πουρέ μήλων (applesauce)
2 ασπράδια
1 1/2 φλ. βύσσινα (ή βατόμουρα ή ότι άλλο κόκκινο φρούτο θέλετε)


Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 375F ή στους 190C.
Αναμιγνύουμε τα ξηρά συστατικά 
Αναμιγνύουμε τα υγρά συστατικά και τα προσθέτουμε στα ξηρά συστατικά.
Προσθέτουμε τα φρούτα.
Γεμίζουμε φόρμες για muffins αφού τις λαδώσουμε
Ψήνουμε
Τρώμε!!! Όι ούλλα μαζί!!!! Έναν-ένα!!!



Monday 24 October 2011

Lucky Number Seven



Αχρωματοψία κανένας;

  1. Αγαπώ πάρα πολλά τα τριαντάφυλλα. Ούλλων των λογιών. Οι φίλοι μου πλέον εμάθαν με τζαι ότι δουν να έσhει σχέδιο τριαντάφυλλο πάνω σκέφτουνται με. Η άμα έβρουν κανένα σαπούνι,κρέμα, lip balm τριαντάφυλλο, πιάννουν μου το. Τζαι το Rosa Damascena εν μια που τις ποικιλίες που έχουμε στη Κύπρο, που γίνουνται ούλλα τα προϊόντα που τριαντάφυλλο. Τζαι αφού είμαι Κυπραία τζαι αρέσκουν μου τα τριαντάφυλλα, έτσι εφκήκε τζαι το όνομα μου στο blogger.
  2. Speaking of roses έχω μια ελαφριά πόρωση με τα αρώματα... Τζαι τούτο συμβαίνει γιατί η μυρωθκιά εν πιο εθιστική που το φαί! Μόλις μυριστείς κάτι, είτε εν άρωμα, είτε εν σαπούνι, τζίνο ήταν τζαι μετά φευκει. Εν μπορείς να το ανακάλέσεις στη μνήμη τζαι να θυμηθείς πως εμυρίζε κάτι. Πρέπει αναγκαστικά να το ξαναμυριστείς. Επίσης αρέσκει πως μέσα που μυρωθκιές θυμούμαστε καταστάστεις ή άτομα. Ασπούμε η κανέλλα θυμίζει μου ρυζόγαλο της γιαγιάς μου, ή το Dettol την μυρωθκιά που είσhε το μπάνιο του παππού στο χωριό. Εν πολλά fascinating πράμα η όσφρηση τζαι έχω νομίζω ευαίσθητη μύτη!!!
  3. Μαιρέφκω, γλυκά συνήθως, για να ξεκουράζουμαι που το θκιάβασμα ή για να χαλαρώσω. Πόψε, μετά την εξέταση την σημερινή, θα επιχειρήσω να κάμω τα low-fat blueberry muffins του Starbucks αλλά με βύσσινα αντί blueberries.
  4. Μιλώ με τον εαυτό μου. Τούτο εξεκίνησε κυρίως που τότε που ήρτα φοιτήτρια. Όταν όμως πάω Κύπρο τζαι μιλώ σαν έσhει κάποιον δίπλα μου, τότε ναι, εν λίο πρόβλημα. Επίσης αρέσκει μου πολλά να μιλώ του εαυτού μου σαν οδηγώ.
  5. Είμαι σχεδόν σίγουρη(σε τούτη τη φάση της ζωής μου) ότι εν θέλω να ζήσω στην Κύπρο μόνιμα, αλλά ιτ μπρέικς μαι χάρτ η σκέψη ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω τη ζωή μου στη μεγαλόνησο, η οποία ουσιαστικά είναι η οικογένεια μου. Μπορεί να μεν είμαστε αγαπημένοι full time -ποιος ενει όμως;- αλλά εν αγαπώ κανέναν άλλο όσο αγαπώ τον παπάκι μου, την μάμμα μου τζαι την αδερφή μου. Όσο εζούσε ο παππούς μου ήταν η χαρά μου να άκουα ότι θα έρκετουν την Παρασκευή σπίτι μας για φαί. Η γιαγιά ήταν τζίνη που με έμαθε να πίνω το τσάι εγγλέζικο με γάλα τζαι μπισκοττούθκια γεμιστά με σhοκολάτα.
  6. Όταν ήμουν μιτσιά έγραψα στον παπά μου διαθήκη. Αφηνα τους πούλουκκους μου, το κρεβάτι μου, τα αυτοκινητάκια μου, τα lego μου, τα παιχνίδια μου σε παππούδες, γιαγιάδες, μαμάδες, αδερφή και παπά!
  7. Έχω μιαν περίεργη ψύχωση όπου θέλω να ξέρω τον καιρό της  μέρας. Γι'αυτό είτε πριν τζοιμηθώ είτε μόλις ξυπνήσω το πρωί, εννα μπω να δω την πρόγνωση του καιρού. Τούτος ο εθισμός εξεκίνησε αφού την έπαθα να βρεθώ από τους 30 βαθμούς, στους 20, να βρέσhει καταρρακτωδώς τζαι να είμαι με το κοντό τζαι τα Birckenstock. Που τότε έστω τζαι 20% πιθανότητα βροχής να δίνει το αγαπημένο website meteothes, θα βάλω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ παπούτσια κλειστά.
Άτε παω να δω τον καιρό τζαι να πιάσω τηλέφωνο την φαμίλια. 

Saturday 22 October 2011

Ρεζίλεμα Ρόσα-στάιλ!

Ευτυχώς που είμαστεν λίοι τζαι δεν θα δούν πολλοί το ρεζίλεμα μου!!! Είχα το αποκλείσει που την μνήμη μου αλλά κατα τη διάρκεια βαθιού στοχασμού και αναζήτησης με keywords "ρεζίλι" AND "αποκλείεται να μου συμβαίνει τούτο το πράμα" AND "τωρά εννα ξυπνήσω τζαι εν όνειρο" AND "γιατί σε εμένα γιατί σε εμένα" εφκήκε στα search results τούτη η ιστοριούλλα με ιστούς αράχνης, πολλές κλειδωνιές γυρώ γυρώ τζαι πέτρες να την συγκρατούν στα έγκατα των αναμνήσεων!


Λοιπόν, πάμε! 


Είμαι πρώτη γυμνασίου, άνοιξη, εν η γιορτή της βαφτιστικιάς της μάμμας μου τζαι κάμνουν οι γονείς της κορούς πάρτυ στο σπίτι τους. Κάπου εδώ να πω ότι ήμουν πολλά ψηλό παιδάκι τζαι τα ρούχα μου ήταν ήδη που τα γυναικεία του Zara! Αθυμούμε εφορούσα ένα γαλάζιο παντελόνι, ήταν τζαι λιο καμπάνα πουκάτω, τζαι γαλάζια μπλούζα. Το βαφτιστήρι εν γύρω στα 4-5; Εν είμαι τζαι σίουρη. Μεγάλο πάρτυ, πολλά μωρά άλλα στην ηλικία μου αλλά τζαι πιο μεγάλοι, καθ' ότι η κουμέρα έκαμε την κοράσα της σε μεγάλη ηλικία τζαι οι συγγενείς τους είχαν ήδη άλλα μωρά με ηλικίες παραπλήσιες με την δική μου. Ας το πούμε βρισκόμουν σε πρώιμα εφηβικά στάδια.


Εγώ ήμουν τζιαμέ με την τότε κολλητή μου, αφού η μάμμα της ήταν τζαι τζείνη καλεσμένη στο πάρτυ. Έξω στην αυλή της κουμέρας είσhε φουσκωτό κάστρο. Αν έσhει ένα πράμα που απολάμβανα που ήμουν μιτσηά ήταν τα φουσκωτά παιχνίθκια! (Μoonlight θυμάσαι τα τζίνα στην Πάφο τζαι στα παζαράκια του δημοτικού;;;) Αππωθήκαμε με την κολλητή μου -ας την πούμε Αφρούλλα- τζαι λαλούμε πάμε να παίξουμε τζαι εμείς! Φκάλλουμε τα παπούτσια μας, γιατί ξέρουμε ότι εν επικίνδυνο να σhιστεί το πλαστικό του κάστρου. Ανεβαίνουμε πάνω δειλά δειλά τζαι στο λεπτό ξεκινούμε να αππηδούμε όπως τες πελλές. Μέσα μαζί μας ήταν τζαι κάτι άλλα παιδάκια. Τα αγόρια εκάμναν διαγωνισμούς κωλοτούμπας! Εγώ έτσι πράματα εν έκαμνα γιατί εφοούμουν, είπα σας, ήμουν πολλά ψηλή τζαι άγαρμπη!


Εγώ απλά εππηδούσα τζαι εκάθουμουν στον κώλο μου. Μιά φορά, θκύο φορές, τρείς φορές, χαχαχα τζαι χουχουχου με την Αφρούλλα...Ξανά τζαι ξανά... Ακούετε ενα χλααααααααααατς... Γυρίζω κάτω τζαι τι θωρώ... Πάει το παντελόνι... Σhισμένο που τον κάβαλο ως μπροστά...


Εν το επίστευκα. Λαλώ εν μου συμβαίνει τούτο το πράμα!!! Κόρη Αφρούλλα, λαλώ της, φώναξε ΤΩΡΑ την μάμμα μου... Τι έγινε; λαλεί μου. Αφρούλλα πίεννε ΤΩΡΑ σε παρακαλώ δεν μπορώ να σηκωστώ!!! Τα μωρά εθωρούσαν με με απορία που εκάθουμουν μέσα στο φουσκωτό τους τζαι δεν εσηκώνουμουν να παίξουν... Τζαι πάει η Αφρούλλα τζαι φέρνει μου την μάμμα της!!! Κυρία μάμμα της Αφρούλλας σας παρακαλώ, φωνάξετε τη μάμμα μου!! Μα τι έπαθες μάνα μου πέμου!! Ατού ο Γαβρίλης!!!! Μετά που εξομολογήθηκα μπροστα σε ούουουουουουουλλα τα παιδάκια τι έπαθα, έρκεται τζαι η μάμμα μου...


Εστάθηκε μπροστά μου τζαι εσηκώστηκα πάνω... Εφαίνετουν ΦΟΥΛ μπροστά το βρακούι μου μέχρι τζαι η ζάμπα μου... Έδωκε μου τη ζακέτα της τζαι ετυλήχτηκα την ώσπου να πάμε μέσα στο σπίτι σε ένα που τα υπνοδωμάτια... 


Τζείνη ήταν η μέρα που έθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί...Tελικά δεν θυμούμαι πως εκατέληξε η ιστορία... Ούτε αν τελικά με είδε τόσος πολύς κόσμος...Ήντα πράμα εν τούτο το ρεζίλεμαν α... Memory block!!!


Αυτάαααααααα

Monday 17 October 2011

RosaLOSS Week #1

Week 1:
Weight: 80,3kg. 
+1,3kg από την προηγούμενη βδομάδα, ή +1,64%.
Damn it! Τι να πω, ότι φταιν τα περιοδικά; Θα δείξει. 
Ακόμα να έρτουν τα γέριμα! Καταραμένη αντιβίωση!!! 


*Μήπως να το κάμω RosaPLUS; 


*Τέσπα, ξεκινήσαμε για δεύτερη βδομάδα!!:)


Sunday 16 October 2011

Περιστεφανίτιδα αγάπη μου

Τι το ήθελα το healthier life να το πω... Έπαθα περιστεφανίτιδα τζαι τραβώ τα μαλλοτζέφαλα μου... Εξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη με ελαφριά πονάκια... Λαλώ φυτρώνει ο φρονιμίτης ΠΑΛΕ τζαι κάμνει μου κούτζια! Τελικά την Δευτέρα που ο πόνος ήταν ανυπόφορος, αποφάσισα να πάω οδοντίατρο...
Αναγνωρίζει κανένας αυτό το διάπλατο χαμόγελο;


Με τζίνα τζαι με τούτα, την Παρασκευή εκατάφερε να ανοίξει το στόμα μου πλήρως που ήταν κοστομένο. Τόσες μέρες, ένιωθα μες το φτίν μου ότι κάποιον να μου κάμνει poke, που μέσα προς τα έξω. 
Στο καθημερινό μου διαιτολόγιο έχω 2 λογιών αντιβιώσεις...  Έγραψε μου τζαι κάτι σακχαρομύκητες η καλή οδοντίατρος για να μεν βουρώ στο toilet κάθε λλίον! Τζαι μαζί με τούτα ούλλα, έπρεπε να προσέχω τι τρώω τζαι να είμαι μια βδομάδα πριν δω περίοδο!!! Τζαι κανονικά εχτές επεριόδευα... 


Τζαι εχτές, ήπια ΜΟΝΟ ένα brufen (σε αντίθεση με προηγούμενες μέρες που έπιννα καπάλιν τα panadol extra, mesulid, ponstan forte,brufen κλπ κλπ). Σήμερα ευτυχώς εν ήπια τίποτε, ήμουν πουλλούιν. Προφανώς ακόμα να περιοδεύσω, σήμερα... Τζαι το δόντι πάει για εξαγωγή κατά το που φαίνεται!


Αν τζαι η δίαιτα εν εξεκίνησε όσο δυναμικά την ήθελα θα επανακάμψω. Αύριο θα ζυγιστώ τζαι όσα τζαι αν είμαι θα κάμω update (προφανώς) για την επιχείρηση "RosaLoss".


Καλή εβδομάδα να μας μπει. 


Πάω να ετοιμάσω τα δικά μου "7". 

Monday 10 October 2011

RosaLOSS

Πρέπει να κάμω δίαιτα. Εν πάει άλλο! Που πέρσι τον Φλεβάρη που ήρτε ενα δεκαήερο η μαμα μου (σαν είχα εξεταστική, δλδ εκάθουμουν) Θεσσαλονίκη, έκατάφερα τζαι έφτασα τα 78kg τζαι έσhει τόσο τζαιρό ευτυχώς(;) δεν έβαλα παραπάνω, μόνο 1, το οποίο πότε το χάνω, πότε το ξαναβάλλω.


Σήμερα βρίσκομαι στα 79kg. Αν περάσω τα 80kg θα πεχτώ. I can't let that happen. Είμαι 1,76(+-1cm) στο ύψος. Θέλω να γίνω τα 70 που ήμουν το καλοκαίρι του 2010 για αρχή τζαι μετά βλέπουμε!!! Η δίαιτα ξεκινά σήμερα, (όι επειδή εν Δευτέρα!) τζαι κάθε Δευτέρα θα σημειώνεται η πρόοδος των kg μου!!! 


Γενικά θέλω με τούτη τη δημοσιοποίηση να δεσμευτώ κάπως γιατί στην φτωχομάνα εν δύσκολο να ΜΕΝ φάεις πελλάρες. Πέρκι δουλέψει.


Συμβουλές τζαι support είναι ευπρόσδεκτα!


Αλληλεγγύη στους απανταχού που κάμνουν δίαιτα! We are on the road to a healthier life!

Sunday 9 October 2011

Παραλήρημα #2 - Ένας φυσιολογικός άνθρωπος

Σήμερα επήαμε εκδρομή στη Καστοριά. Εγνώρισα Κυπραίους που εν θα έθελα να εγνώριζα, καθ' ότι επήα με οργανωμένη εκδρομή παράταξης (όχι δεν είμαι εγώ νεκατωμένη, ακολουθούσα παρέα).


Εγνώρισα έναν "μιτσή" που σπουδάζει γιατρός τζαι τωρά μπαίνει δεύτερο έτος (άρα εν ένα χρόνο πιο μικρός που εμένα  ηλικιακά) τζαι έπαιζε μας τον έξυπνο πολλά. Το άλλο που με εκνεύριζε ήταν που εκάπνιζε τζαι όταν εκάτσαμε να φάμε, εν άντεχε να παραγγείλουμε, να φάμε τζαι μετά να καπνίσει. Έθελε να παραγγείλουμε, να καπνίζει τζαι μετά το φαί πάλε να καπνίζει. Τζαι γενικά τούτοι οι καπνιστές που εν καταλάβουν το πόσο ενοχλητικός εν ο καπνός τους σε κλειστό χώρο (τζαι δη τζαι που τσιγάρο βιομηχανικό που ξικαπνίζει non-stop τζαι βρωμεί) νευριάζουν με ακόμα παραπάνω! Επίσης το γεγονός ότι εσύγχιζε το όνομα μου με κάποιο άλλο όνομα εν εβοήθαν την κατάσταση συνύπαρξης! Εμίλαν με έναν στόμφο, ήθελε να πας επιδείξει τις γνώσεις του (οι οποίες, σε εμένα τουλάχιστον εν γνωστές που το λύκειο) τζαι γενικά έπαιζε το"είμαι πολλά παλλικάριν τζαι πολλά παιδί μάλαμα" αλλά κατά βάθος εν βούτυρος Λευκωσιάτης. Don't get me wrong τζαι εγώ που Λευκωσία είμαι αλλά έτσι τύποι ευδοκιμούν στην πρωτεύουσα της μεγαλονήσου.






Μια άλλη κορούα πάλε, ήταν πολλά χαζή. Μα πάρα πολλά. Εν ξέρω αν το παίζει έτσι. Ό,τι της ελάλε κάποιος, εφαίνετουν πως το άκουε για πρώτη φορά, ότι ήταν καινούργιες πληροφορίες για τζείνην. Εσφίχτηκα τζαι εν έκαμα με γκριμάτσες, με σχόλια. Ήταν δύσκολο γιατί έπινα ούζο.


Μια άλλη κατά την διάρκεια της διαδρομή προς Καστοριά, θωρεί στρατόπεδο τζαι αναφωνεί με έναν ενθουσιασμό φορ έβριουαν ττου χίαρ: "ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΟΟΟΟ...!!!"  Εφυρτήκαν ούλλοι εννοείται... Φωνάζει της ο οδηγός του λεοφωρείου: "Να σε κατεβάσω κοπελιά;;;"






Η άλλη εφώναζε πρωί ξημέρωμα που το μικρόφωνο του λεωφορείου ώσπου τζαι έκαμε την παρατήρηση ένας φίλος μας... Εν τζαι άλλα που τωρά εν μου έρκουνται... (επροσέξατε ότι οι κορούες που περιγράφω εν πολλά φτανές;;)


Εντωμεταξύ να υποφέρω ούλλη μέρα με τον δεξί μου φρονιμίτη/ αυτί/ λαιμός και όλα τα ωραία...






Γιατί υπάρχει τόσος ενοχλητικός κόσμος;;; Τούτους ούλλους γιατί θα πρέπει να τους υπομένω όταν θα πρέπει να δουλέφκω μαζί τους; Όταν την σήμερον ημέρα δεν ξέρουν πότε ενοχλούν τον άλλο ή δεν ξέρουν να συνεννοηθούν με τον άλλο ή να πουν μια κουβέντα της προκοπής τζαι εν ήδη άνω των 18, αύριο τι θα κάμουν; 








Πολλές φορές λαλούν μου πώς σου εφάνηκε ο τάδε τζαι πραγματικά άμα εν συνεννοήσιμος σhέρουμαι να απαντώ ότι "είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος". Is that too much to ask for these days? 

Wednesday 5 October 2011

My day off

*Αφιερωμένο στην αδερφή μου Moonlight,
που εν καταφέρνουμε να τα πούμε τις τελευταίες μέρες!*


Κατάληψη για ακόμη μια βδομάδα τζαι αποφάσισα να πελλαρίσω λίο. Είσhεν τζαιρό που ελαλούσα να έπιαννα ποδήλατο να θκιανεφτώ αλλά επειδή εθκιαβάζαμε την ημέρα άφηνα το. Ενιγουει επειδή εψηφίστηκε ΠΑΛΕ κατάληψη εχτές, είπα φακ δεμ όλ τζαι με τον φίλο μου που τον αγαπώ πολλά, τον Chef! :) Είπαμε να πάμε στη Νέα Παραλία για ποδήλατο σήμερα.


Τέσπα, ενοικίασα ποδήλατο γιατί προφανώς δεν έχω. Τζαι έπιασα το για 24 ώρες γιατί ήθελα το 2-6 αλλά τζείνος που ενοικίαζε ήταν να κλείσει που τις 2 σήμερα.


Έπιασα το ποδήλατο που κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους, ή για όσους ήρταν ξανά τζαι ξέρουν, κοντά που το "Ούζου Μέλαθρον" τζαι έπιασα τον παραλιακό να έβρω τον φίλο μου που μεινίσκει μιαν ευθεία πάνω που το Μακεδονία Παλλάς. Προς το παρόν που τον Λευκό Πύργο εως τη Νέα Παραλία, ο πεζόδρομος τζαι ο ποδηλατόδρομος εν κλειστά γιατί κάμουν το ανάπλαση τζαι εν εργοτάξιο. Οπότε οι πεζοί τζαι οι ποδηλάτες πρέπει να περνούν που ένα πεζοδρόμιο δίπλα που τον δρόμο, πολλά στενό, τζαι που πλακάκια πεζοδρομίου σπασμένα...Την νύχτα γίνεται μεγάλος πανικός άκουσα...



Ένιγουει λίο μετά που το Μακεδονία Παλλάς εν η Νέα Παραλία, που έσhει φαρδύ πεζόδρομο τζαι ποδηλατόδρομο τζαι σήμερα που επίαμε we had it to ourselves! Ευχαριστήθηκα το η αλήθκεια ήταν!


Πως φαίνεται ότι την έφκαλε αρσενικός την φώτο....


Η πισινούδα που έχω και εδώ in daylight!
Η μέρα μου δυστυχώς εσημαδεύτηκε γιατί ένας τσιγγάνος αποφάσισε να μπεί μέσα στην πισινούα! Την ώρα που επερνούσα με το ποδήλατο στην επιστροφή, εκατέβασε το παντελονάκι του να "πλυθεί" τζαι είδα τα ΟΥΛΛΑ.
Οπότε έννεν πλέον όσο cute ήταν στο μυαλό μου τούτες οι πισινούες γιατί κάμνω συνειρμό...
ΓΙΑΧ ΓΙΑΧ ΓΙΑΧΧΧΧΧ










Στη νέα παραλία έσhει τζαι διάφορα θεματικά πάρκα τζαι το ένα που μου αρέσκει εν το Πάρκο του Νερού















Είσhεν τζαι γυρίνους τζαι koi fish!




Μόλις ανοίξαν τούτα τα πάρκα ήταν πολλά πιο περιποιημένα αλλά ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο θα υποστεί κάποιες συνέπειες(ζωγραφική με spray ασπούμε! Στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε).
Κάπου εδώ ετέλειωσε μου και η μπαταρία στην φωτογραφική μου... (Οπότε εσυνέχισα με το κινητό!)


Last but not least, το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ μου εν το Πάρκο των Ρόδων (surprise surprise!!) στο οποίο υπάρχει παιδική χαρά τζαι ένας κήπος με τριαντάφυλλα τα οποία επετύχαμε ολάνθιστα :)
Έκαμα τζαι τραμπάλα...Έσhει που τότε που εκάμναμε γενέθλια στο Πάρκο του Προδρόμου να ανεβώ πάνω σε τραμπάλα...

Οι φώτος δεν είναι τζαι πολλά σπουδαίες γιατί είσhε πολύ φως τζαι δεν έβλεπα καλά την οθόνη του κινητού! 




















<3


Αύριο πάλε, ξανά ποδηλατάδα!!!

Monday 3 October 2011

Θεάθηκε... #1

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μέσα στα πανεπιστήμια θεάθηκε να λιάζεται το πιο κάτω αιλουροειδές, του είδους Panthera Pardus Nissan Micra.






Αρέσκει μου που εν ούλλο set! Λές τζαι είδε τα καθίσματα πρώτα τζαι λαλεί θα τα πιάσω τζαι θα τα βάλω σε ένα micra το οποίο θα είναι χρυσό, με μπέζ δερμάτινα καθίσματα για να εν ασορτί!!!



Sunday 2 October 2011

Tonight's the night.

"Tonight's the night. 
And it's going to happen again, and again. 
Has to happen. 
Nice night."



Ξεκινά o Dexter!!!!!! :)