Tuesday 16 August 2011

The Dream

Εχω το. Τι να κάμω. Θωρώ όνειρα. Πολλά! Τζαι αθυμούμαι τα τζιόλας. Καμιά φορά μπορεί να ξυπνήσω καταλάθος τζαι θα ξανατζοιμηθώ για να δω την συνέχεια. Εννοείται ότι εν εχουν κανένα απολύτως νόημα. 

Ξημερώματα δεκαπενταύγουστου: Είδα όνειρο ότι ήταν να παντρευτώ. Επία Κύπρο για διακοπές τζαι ανάδοξεν της  μάμμας μου να με παντρέψει. Με Κινέζο. (δεν παίρνω όρκο δηλαδή, μπορεί να ήταν Κορεάτης, Γιαπωνέζος, Βιετναμέζος, τελοσπάντων Ασιάτης. Btw θα τον επαντρέφκουμουν τούτον τζαι δεν ήξερα κάν ποιος ήταν. Ούτε το όνομα του το ήξερα). Ένιγουεϊ, τζιαμέ που ήμασταν για διακοπές  οικογενειακώς πιάννει μας η μάνα μου, καλιει τζαι ουουουουουουουούλλον το σόιν  μου στον ΄γαμο μου στο δημαρχείο. Τζαι εγώ να είμαι με το φορεματούι της θάλασσας  κόμα τζαι ο γαμπρός με τζίτρινο ττι-σhερτ τζαι βερμούδαν που κάτω τζαι κλασσικά παντόφλα με κλάτσα. Να κλαίω στη μάμμα μου (την ώρα που επερημέναμε τη δήμαρχο να έρτει) μάμμα δεν τον θέλω δεν τον ξέρω μα πώς θα τον πάρω;;;  Δεν έζησα ποττέ μαζί του αν εν μαμμόθρεφτος,  αν εν παλαβός ένιξερω, αν εν εγκληματίας, μα τι σε έπιαεν τζαι θέλεις να παντρευτώ, αμάν! Ακόμα πτυχίο δεν έπιασα, είμαι μιτσιά. Τι θελεις να τον χωρίσω τζαι να είμαι 22 χρονών κορούα με γάμο τζαι διαζύγιο; Οι!!! Ατού ο Γαβρίλης, να μου λαλεί έννα τον αγαπήσεις κόρη σιγά-σιγά έννα τον μάθεις τζιόλας τζαι οι Ασιάτες εν έξυπνος λαός έννα εν καλός στα μαθηματικά κλπ κλπ τζαι τα μωρά σας θα φκούν υπάκουα τζαι προκομμένα.
Συνεχίζω να κλαίω εγώ, απειλώ την ότι δεν υπογράφω χαρτί να παντρευτούμε τζαι θα γινούμε ρεζίλι οικογενειακώς, θα πάω να του μιλήσω εγώ να τελειώνουμεν!
Τζαι  πάω που λαλέιτε…  Ήταν γυρισμένος με την πλάτη του τζαι εμίλαν τζαι τζίνος στη μάμμα του πολλά σοβαρά… Γυρίζω εγώ τζαι θωρώ τη μάμμα μου που μακριά τζαι νέφκω της «Εν τούτος;;; Εν καταλάβω!» . Θα τον έπερνα τζαι μέσα σε πλήθος Κινέζων δεν θα τον αναγνώριζα!!!!! Ε ναι μετά εμίλησα του τζαι ευτυχώς εσυμφωνούσε τζαι τζίνος τζαι δεν επαντρευτήκαμεν.
Αλλά είχα ρίξει το κλάμα της ζωής μου!!!  Τούτο ήταν το τελευταίο όνειρο που είδα την νύχτα.

Πιο πριν είχα δει τζαι κάτι άλλα όπως ότι είχα μαλλί βαμμένο ξανθό-πλατίνα τζαι έφκαλα ρίζα (είμαι καστανή κανονικά) . Λαλώ θα τα βάψω σκούρο να μεν ταλαιπωρούμαι με την πλατίνα άλλο. Βάφω τα όλα οκ τζαι στο πρώτο λούσιμο η ρίζα ήταν καφέ, το υπόλοιπο εξόβαψε τζαι στο τέλος της ρίζας που ενώνετουν με το ξανθό ήταν φραουλί…

Το άλλο ήταν ότι επία στον κύριο Σ. που μας κάμνει Οργανική να του κάμω απορίες τζαι λαλεί μου να μεν μου πείς τιποτε εν θα το περάσεις το μάθημα. Λαλώ του μα εν 15 μέρες που κάμνω ασκήσεις γιατί δεν το περνώ πείτε μου να μάθω αφού δεν εγράψαμε ακόμα προλαβαίνω έχω μέρες! Εν θυμούμαι πως εκατέληξε όμως.
Προς υπεράσπιση του ο κύριος Σ. εν πολλά καλός καθηγητής τζαι μαζί με την κυρία Σ. (άλλο επίθετο)  εν πολλά προσιτοί εξηγούν τα πολλά ωραία τζαι εν σου θυμώνουν αμα πάεις τζαι πείς τους εξηγήστε μου το ξανά.
                                                                                                                       
Ατε πόψε πάλε άλλο όνειρο!

3 comments:

  1. χαχαχαχα! Εχουν χάζι τα όνειρα σου. Ολόκληρα σήριαλ! Τζαι εγω θωρω παρόμοιες πελλάρες. Προσφατα εθωρουν ότι ειμουν βαμμένη, κομμωτηριασμένη, αλλά με φόρμες, φανέλα τζαι φλι-φλο τζαι εγυρευκα το νυφικό μου....ουτε ξέρω ποιον επαντρεύκουμουν...εν επρόλαβα γιατί εξύπνησα...

    ReplyDelete
  2. Ακομα που είσαι. Μια φορά είδα ότι αποφασίσαμε με την moonlight να πάμε Πάφο με τις καρέκλες του γραφείου επειδή μίσhιμου εν είχαμε αυτοκίνητο. Επέρναμε φόρα με τα πόθκια μας τζαι εκάμναμε τζαι hand signals.
    Ενιγουεϊ, νομιζω βλέπω εφιάλτες γιατί είμαι αγχωμένη τούτη την περίοδο.
    Τελικά το νυφικόν εβρέθηκε τζαι κυρίως, ήταν ωραίο, όξα επίες τζαι συ να παντρευτείς με το φορεματούι της θάλασσας;

    ReplyDelete
  3. χαχα, εγώ γελώ παραπάνω με τούτο που γράφεις στο σχόλιο σου...ΚΑΘΕ φορά που το θυμούμαι!!!!

    ReplyDelete