Wednesday 3 August 2011

These Streets

Πρώτο πόστ και βρίσκομαι στην μεγαλόνησο. Ετω κοντέφκουν οι μέρες να την ποσhερετίσω τζαι έπιαν με η μελαγχολία η σπαστική, που έρκετε που το πουθενά.  Εσhει τόσα χρόνια τζαι ακόμα να το συνηθίσω.  Τζαι να πείς ότι η φοιτητική ζωή εν δύσκολη περίοδος, οι γονείς μας καλά να ένι, εν αφήνουν να μας λήψει  τίποτε.  Πλάς, οι παραπάνω φοιτητές είμαστε δαμέ 3 φορές το χρόνο.

Ε όι, δεν το δέχουμε τούντο πράμαν. Θα το αποβάλω!!!

Τι κάμνει ο μέσος φοιτητής για να συνηθίσει την αναχώρηση για την ξενιτιά;;;



P.S. Αδερφή moonlight,καλή επιτυχία με το Etsy Shop σου.

6 comments:

  1. Μικρή αδερφή είναι πανέμορφα εδώ μέσα!
    Καλή αρχή και καλή επιστροφή! xxx

    ReplyDelete
  2. Γιου λάϊκ δε λειαουτ; Κάμε με τζαι φόλλοου! Πρέπει να το βάλω να μου στέλλει email άμα πιαννω comments... Εν τυχαία που το είδα το comment σου. Ακολουθεί δεύτερο ποστ εντός ολίγου, αφού δεν σε βρίσκω στον μεσεντζερ λόγω ασυντόντιστων ωραρίων.

    ReplyDelete
  3. τελειο το λειουτ του μπλογκ! πολλά καλοκαιρινό και αεράτο! ατε καλά ποσταρίσματα. Βλέπω είμαστε 2 σετ αδερφών στην μπλοκόσφαιρα.

    ReplyDelete
  4. Thanks! Εγιρεφκα πολλήηηηηην τζαιρόν μπακραουντ που να μ άρεσκε.
    Τζαι το δικό σου άρεσε μου πολλά που το είδα, εισhε μου το στείλει η Moonlight να το δω γιατί ήξερε ότι θα μου άρεσκε τζαι ετσι εξεκίνησα να σε διαβάζω εσένα+μετά+την αδερφή σου την Πρας.

    ReplyDelete
  5. καταλάβω σε! τζαι εγώ εγύρεγκα το πολλή καιρό αλλά σαννα και εβαρέθηκα το τωρά τελευταιος. Αλοπως να του καμω καμιάν ανακαίνηση;;

    ReplyDelete
  6. Εμένα αρέσκει μου πολλά πάντως, είπα σου. Αν δεν σε εκφράζει όμως πλέον άλλαξε το:)

    ReplyDelete