Friday 13 January 2012

Παραλήρημα #6: Οι αδικίες της ζωής

Εχτές ο φίλος μου ο Chef-χημικός, είπε μου ότι τα μαλλιά μου εν δίχρωμα τζαι θέλουν βάψιμο. Αυτό το statement μετά από ώρες συζητήσεως με την αδερφή μου τζαι τη μάμμα μου, για το αν πρέπει να βάψω το μαλλί μου, γιατί "νομίζω φαίνεται πολλά η διαφορά πλέον" τζαι για να κάμει blend η ρίζα με τα πουκάτω πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Ας το πούμε ότι το μαλλί μου εν ανοιχτό καστανό το φυσικό τζαι που κάτω έκαμνα βαφές καστανές οπότε εσκούρηνε σταδιακά σε σχέση με το ανοιχτό χρώμα που τα είχα πιο παλία ,οπότε όταν είχα 3-5 πόντους άβαφτο μαλλί εν έκαμνε μπαμ ότι εν άβαφτα τζαι για τούτο το λόγο η ρίζα έφτασε τζιαμέ που έφτασε. Έπηαν με το κόμπλεξ που λαλείτε τζαι επήα τζαι εγόρασα βαφές εχτές τζιόλας.
Πάω σήμερα βιβλιοθήκη ξανά, τζαι ηρτε τζαι η φίλη μου η πιανίστρια,τζαι ορίετουν που της είπα ότι θα βάψω το μαλλί γιατί ο Chef είπεν μου έτσι τζαι έτσι. "Όοοοοοοοοοοχι μην το βάψεις, είναι σαν την βαφή την "ομπρ", την "ντεκοστρουκσιόν" και είναι τέλειο το χρώμα", ερώταν τζαι τον φίλο της που εκάθετουν δίπλα αν εν ωραία, άλλος άσχετος-αρσενικός τζίνος "γιατί εν βαμμένα τα μαλλιά σου;;;;"
Μετά που τούτον τον τεράστιο πρόλογο, η αδικία της ζωής είναι ότι εχτές που επήα να πιάσω τις βαφές που τα Hondos center (και όχι centre, στην Ελλάδα είναι αμερικανόφιλοι ενώ στην Κύπρο είμαστε αγγλόφιλοι) ήταν μια κυρία μεγάλης ηλικίας στα ταμεία τζαι ελαλούσαν της συγχαρητήρια κερδίσατε ένα iPad τζαι ερώταν τους "τι είναι αυτό δεν καταλαβαίνω" τζαι μετά είπε ότι εν το ήθελε τζαι ελαλούσαν τις οι κοπέλες να το δώκει σε συγγενή της. 


Ε όι πέτε μου, εννεν αδικία τούτο το πράμα;;;

4 comments:

  1. γιατί δεν της είπες να σου το δώσει εσένα που είσαι φτωχή πλην τίμια φοιτήτρια;
    σοβαρά. εγώ ήταν να το πω, μεταξύ σοβαρού και αστείου, τζι ότι γίνει!
    είσαι ππούλι, εν κρίμα να βάψεις τα μαλλιά τωρά!
    αν μπορείς να πάρεις πίσω τις βαφές, πάρτες! :p

    ReplyDelete
  2. αν της ελάλες θα σου πληρώσω ότι εγόρασες ήταν να δεχτεί εγώ λαλώ σου!

    ReplyDelete
  3. Eν καφέ που θα τα βάψω το ίδιο χρώμα με την ρίζα μου... (sublime mousse number 50) Της πιανίστριας είπα της δώσμου 20 ευρώ που εκάμναν οι βαφές να μεν τα βάψω τζαι είπε μου ΟΚ!!!
    Είπαν της τζαι άλλες κορούες που ήταν τζιαμέ αλλά εν την αφήναν οι πωλήτριες!!!:p

    ReplyDelete
  4. άτε τωρά οι πωλήτριες!!!!!!!!!!!!!
    μεν τα βάψεις!

    ReplyDelete