Sunday 29 April 2012

"The music you listen to becomes the soundtrack of your life"

Έχω  που λέτε μια φίλη μου που γενικά πάντα εν κωλόφαρδη, ασπούμε σε εξετάσεις μπορει να ξέρει 10 πράματα πολλά καλά τζαι εννα ππέσουν τζείνα, έστω παραπάνω που τα 5!


Εψες για κόμα μια φορά ήταν τυχερή! Τελευταία στιγμή εκανονίσαμε να φκούμε για μια μπύρα σε ενα μαγαζί... Τζαι φτάνουμε τζαι λαλεί μας το παιδί στην υποδοχή ότι έννα έχουν συναυλία οι Blues Wire, το οποίο εν ένα από τα λιγοστά αν όχι μοναδικά ελληνικά συγκροτήματα blues στην Ελλάδα, με επιτυχία στο εξωτερικό! Ε τζαι που λέτε η φίλη μου τούτη ετύγχαινε να εν θαυμάστρια τους, έσhει τζαι κάποια που τα cd's τους!


Εμένα αρέσκουν μου πολλά τα blues τον τελευταίο καιρό, τζαι μαζί εξεκίνησα να ακούω rock n roll, rockabilly, swing τζαι λιο jazz (αν τζαι η jazz στην πολλή ώρα κουράζει με). Γενικά περνώ φάσεις με την μουσική, μπορεί να ακούω ένα album κάθε μέρα ώσπου να βρεθεί κάτι άλλο. Εν σημαίνει ότι εσιχάθηκα το, γιατί τις περισσότερες φορές θα το ξανακούσω μετά που χρονικό διάστημα με μεγάλη ευχαρίστηση. Τζαι ανάλογα με την φάση που βρίσκουμαι έχω τζαι διαφορετικά αγαπημένα τραγούδια που κάθε album.


Εγώ ενθουσιάστηκα πάντως! Enjoy!

4 comments:

  1. Να μου βάλλεις τζι άμα έρτω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πρωι πρωί με το που θα ξυπνάς, μεν έσhεις έννοια!!!!

      Delete
  2. Αι λάικ!! :) Τωρά που το σκέφτουμαι, θέλει ανανέωσην το mp3 player μου...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ναι ναι έρκεται καλοκαίρι αν μη τι άλλο!!!! You need a soundtrack for "summer 2012!!!"

      Delete