Tuesday, 29 November 2011

Συναρπαστική Συναρμοστική Χημεία και ο Δίμετρος

Τι το ήθελα να απαντήσω στο σχόλιο της Thalassamov σε τούτο το πόστ...Εν ελαλούσα να κερδίσει το joker μου; (6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!) 
Σήμερα ήμουν για τελευταία ημέρα στη βιβλιοθήκη (για αυτή την εξεταστική πάντα, σε λίες μέρες θα πάω πίσω πάλε) τζαι εκάμναμε με τον φίλο μου τον Chef εντατικό και τρελό διάβασμα στο μάθημα των Ενώσεων Συναρμογής -άλλος Σύμπλοκα. Εσυζητούσαμε μιαν άσκηση με τον Chef τζαι σε κάποια φάση περνά ο Δίμετρος που το τραπέζι μας τζαι αουρ άις μιτ σοου αϊ χαβ ττου σέι χελλού, έννεν; Χεραιτώ κουνώντας το σhέρι μου τζαι χεραιτά τζαι τζίνος πίσω. Χαμογελώ τζαι παω να συνεχίσω την κουβέντα μας με τον Chef αλλά θωρώ τον πουσhιάρκετε καταπάνω μου τζαι λαλεί μου "Γειά σουουουου". Τζείνη την ώρα, επρόσεξε τζαι τον φίλο μου το Chef τζαι εσhερέτισεν τον τζαι τζίνον -που απ' ότι φαίνεται ήξερεν τον που πριν. Άσχετο αλλά τι σκατά γίνεται, ούλλοι γνωρίζουνται μεταξύ τους τζαι μόνο εγώ γνωρίζω ακόμα άτομα στο 5ο έτος;;

Τέσπα έπιασε με κουβέντα για το μάθημα που θα δώσω αύριο αν το ξέρω κλπ κλπ τζαι μιλώντας πάντα για το συγκεκριμένο μάθημα το σhέρι του εβρέθηκεν να μου χαϊδέφκει την πλάτη με κυκλικές κινήσεις. 
Τι εννούσε εν εκατάλαβα: Συγκαταβατικά;(μάνα μου είσαι κρίμα τζαι εν θα γράψεις;)  Για γκούντ λάκ;;; 
Ούτε εγώ εκατάλαβα. Εχαιρέτισε χαμογελώντας διάπλατα τζαι είπε μου "θα τα πούμε". Παρατήρηση: Έσhει γκρίζα μαλλιά.Disclaimer: Μεν νιώθετε άσhημα αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφω παρακάτω. It's ΟΚ.
Πάντως τούτο το μάθημα έσhει πλάκα, πρέπει να έβρεις τι γεωμετρία έσhει το σύμπλοκο σου, σε τι οξειδωτική κατάσταση εν το κεντρικό μέταλλο, με ποιό τρόπο εν συναρμοσμένα τα ligands (συναρμοτές), αν εν σταθερό,πώς εν τα ηλεκτρόνια κατανεμημένα στα τροχιακά. Εν σαν τους γρίφους. Απλά ήθελα τζαι άλλες μέρες θκιάβασμα τζαι στεναχωρκούμε να πάω τζαι να μεν πάω καλά γιατί ιτ ουός φαν! Ένιγουει. Ό,τι έγινε έγινε.


P.S. RosaLossUpdate: 77,3kg σήμερα!!! :)

6 comments:

 1. Γκρίζα μαλλιάααα;;;; Εν τζείνα της γοητείας;;; Χμ...(μιτσοκάμισμα!)

  Ευτυχως που εβαλες επεξηγηση γιατι θα ερώτουν τι εν τα συμπλοκα στα αγγλικά για να καταλάβω! Αμανα μου! Ειμαι αλεργικη στα orbitals γενικά! Μεν μας βάλλεις έτσι εικόνες!!!

  ReplyDelete
 2. Eθκιέβασε στο κοσμοπόλιταν πριν χρόνια ότι άμα θέλεις να προσεγγίσεις κάποιον εν καλά να τον ακουμπάς για να δημιουργήσεις σχέση μεταξύ σας. Τζι επίστεψεν!!!
  :p

  ReplyDelete
 3. Πρασινάδα, εν επίε καλά σήμερα θα το ξαναδώκω τον Γενάρη, θα πιάννω ασκήσεις τζαι θα τις λύω έτσι σε άκυρες φάσεις, ξέρεις αντί σταυρόλεξα που κάμνεις εσύ... Μπάι δε ουέι, πώς εν της γοητείας δηλαδή;;;

  Moonlight μου είμαι σίγουρη για το κόσμο(ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ, που λαλεί τζαι η διαφήμιση) τζαι έγραφε για εξτρα μπόνους κάνετε κυκλικές κινήσεις και όχι απλό χτύπημα γιατί έτσι θα δώσετε το μήνυμα ότι θέλετε απλά να είσαστε φίλοι. :p

  ReplyDelete
 4. αααααααααααατε παλιν!!!!!!!!!!!!
  ο διμετρος σεφεξε!
  συμφωνώ με Moonlight, κατι ξερει παραπανω!
  πως τα πηγες??? τονεξαναδες τονεδιμετρο???

  ReplyDelete
 5. Χαχαχα @maria δεν τον ξαναείδα, αυτός είναι πτυχιούχος χημικός, τώρα τι κάνει βιβλιοθήκη δεν ξέρω, να τον ρωτήσω την επόμενη φορά που θα τύχει να μιλήσουμε. Να τον βάλω να μου κάνει ιδιαίτερα λές;; Χαχαχα για χάρη του αναγνωστικού κοινού και για κανέναν άλλο λόγο... σωστά;

  ReplyDelete
 6. σωστά σωστά χαχαχα

  ReplyDelete