Sunday 20 May 2012

Το Απολωλώς Ροζ Πρόβατο Επέστρεψε. Ξανά.

Εξαφανίστηκα. Πάλε.


Υπάρχει όμως λόγος σοβαρός!


Την πρώτη εβδομάδα εχτυπούσα 8ωρα στο εργαστήριο τζαι μετά είχα συνέχεια στη βιβλιοθήκη τζαι μετά σπίτι για ύπνο.


Μέσα σε τζείνη την εβδομάδα ήρτε τζαι μια φίλη μου από Κύπρο οπότε αντί να έρκουμαι σπίτι την νύχτα, εφκέναμε. Ήταν πολλά ωραία, αρέσκει μου να εν γεμάτη η μέρα μου αλλά νομίζω κάπου επαράκαμα το, έφκενα κάθε νύχτα!


Μετά η φίλη μου έφυε, τζαι έμεινα μόνο με το εργαστήριο, είπα θα έπιαννα λιο άδεια που το διάβασμα τζαι να εξεκινούσα την βδομάδα που μας επέρασε. Έτσι έρκετουν τζαι που το σπίτι ο Δίμετρος καμια φορά, εχαλαρώναμε, εβλέπαμε καμιά ταινία, είχα όρεξη να πάω βόλτα στη γειτονιά μου να φάω παγωτό, είχα χρόνο να κάμω πραγματικό φαΐ, να προλάβω το σουπερμάρκετ...


Τζαι τζιαμέ που ήμουν πιο χαλαρή, τσουπ έρκεται τούτη η βλακεία... Τζαι αρρώστησα. Τζαι εξεκίνησε την Κυριακή έτσι ύπουλα... Πρωτόγνωρος πόνος, τη μια ελαλούσα εσήκωσα βάρος τζαι μπορεί γι' αυτό να πονώ, μετά λαλώ εν τα έντερα μου, τέλοσπαντων εν ήταν τίποτε που τα δύο... Επεράσαν οι μέρες και είμαι στο δρόμο για την ανάρρωση... Οπότε αύριο θα επιστρέψω στο εργαστήριο τζαι ίσως σιγά σιγά στο διάβασμα, υποχρεωτικά...


Όσο για το RosaLoss, έφτασα τα 72kg ακριβώς... Υπάρχει ένας άτυπος κανόνας που λαλεί αν είσαι κοπέλα, τα κιλά σου πρέπει να εν όσο τα δυο τελευταία ψηφία του ύψους σου μείον δέκα. Δηλαδή εγώ έχω ύψος 1.77 άρα πρέπει να έχω βάρος 67kg. Τζαι θυμούμαι ότι 67 εν ήταν τζαι τόσο άσhημα κιλά για εμένα παλαιότερα... αλλά that was in high school τζαι που το λύκειο εψήλωσα 2-3 πόντους... Τζαι άλλαξε τζαι το σώμα μου... Νομίζω τα 70 κιλά εννα εν οκ για εμένα... Γιατί πλέον είδα πολύ διαφορά στα ρούχα μου τζαι ειδικά τον τελευταίο καιρό που τα 74 στα 72 εν ξέρω γιατί αλλά εφάνηκε πολλά... Πώς γίνεται τωρα 2 κιλά να κάμνουν τόση διαφορά... ένας Θεός ξέρει...


Προσπαθώ τώρα να γίνω καλά για την Μoonlight που θα με τιμήσει με την παρουσία της για ένα weekend κ ανυπομονώ!! :)


7 comments:

  1. Όι να λαλείς ότι προσπαθείς να γίνεις καλά για μένα!!!!
    Νοιώθω άσhημα...

    Θέλω τζι εγώ να γίνω 72 κιλά γμτ! :p (τζαι πάλε έννα εν πολλά μου, αλλα τέσπα, κάτι ένι).
    Το στόμα μου εν μπορώ να το ράψω! Είπα άμα επιστρέψω θα πάω εγώ supermarket να εφοδιαστώ με υλικά για σαλάτες (όπως μου αρέσκουν εμένα, λίο substantial δηλαδή), τζαι θα δώκω της σαλατούδας τζαι της φατζής να άψουν! Γιάμ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τake action today and not tomorrow. Τρωω τα πάντα. Εν θα πω όι σε τίποτε. Σοβαρά τωρά. Απλά η διαφορά εν ότι έραψα το. Οι πειρασμοί σε μικρές ποσότητες τζαι το βραδυνό μου εν ελαφρύ αν είναι μετά τις 9.Αν όι, κανονικό βραδυνό κατά τις 7:30-8.
      Μπορείς να είσαι 72. Φτανει να έβρεις το δικό σου κίνητρο τζαι τον δικό σου τρόπο. Τούτο εδούλεψε σε εμένα... ΧΧ

      Delete
  2. Περαστικά. Μα ουλες θελουμε να χασουμε κιλά; Εγω προς το παρον τα παρατησα γιατι δεν εχανα κιλα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κατ αρχάς ευχαριστώ για το περαστικά.
      Το RosaLoss εξεκίνησα το που τον Οκτώβριο!!! Τότε ήμουν 79 αλλά υπήρξα τζαι 81 κάποιες φορές. Γενικά είχα σκαμπανεβάσματα τζαι τα παραπάνω κιλά έχασα τα μετά τον Μάρτιο.
      Μετά τον Μάρτιο άλλαξε η καθημερινότητα μου πολλά τζαι για τούτο το λόγο οφείλεται τζαι το ότι έχανα πιο γρήγορα.
      Καλή συνέχεια Σμιλί μου, ό,τι τζαι να κάμεις.

      Delete
  3. Περαστικά τζαι ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που μένα για τα κιλά! Οπως ξερεις συμπάσχουμε. Εγω ειμαι στα 81 κιλά τωρα τζαι στοχος μου εν οσα εφτασες τζαι εσυ. Ειχα το παραχέσει....Πρωτη φορα επια τοσα....Για μενα τα 72-74 εν το τελειο αν τζαι εν +10 που τα τελευταια 2 του υψους μου....Κάποτε ειχα πάει 67 τζαι ημουν τέλεια....αλλα ηταν αδύνατον να τα κρατησω...επρεπε να πεινώ συνέχεια.

    Καλή συνεχεια τζαι καλά να περάσετε.

    ReplyDelete
  4. Το να πεινώ τζαι να στερούμαι εν το σhειρότερο τζαι εν το θέλω με τίποτε.

    Θενκς ρε καλή συνέχεια τζαι σε σένα που πιέννεις τα πολλά καλά απ' οτι θωρώ... Κρίμας πάντως δεν θα σε δω στις πλαζ της Κύπρου φέτος...εν θα είμαι εγώ δις τάιμ!

    ReplyDelete
  5. εν μπορώ να έβρω κίνητρο. το μόνο που με ενθουσιάζει εν το agility ενός πιο ελαφρυού σώματος άμα χορεύκει...
    τζαι ΤΟΣΟ ελαφριά εν θα γίνω ποττέ, τζαι ΑΝ γίνω τζαι δεν είμαι τόσο καλή, θα είναι τραγικό για μένα...
    δεν βρίσκω κανένα λόγο να κάμω δίαιτα, εν ξέρω γιατί, ενώ εν μου αρέσκω όπως είμαι....

    θα τα πούμε από κοντά...

    ReplyDelete