Sunday 18 September 2011

Winter Is Coming

Εν το "House motto" της οικογένειας των Starks στη νέα σειρά που βλέπω, Game Of Thrones. Τζαι εγώ συμφωνώ και η πρόβλεψη του καιρού επαυξάνει!!




Εχτές εκάμα τζαι ένα τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα. Πρώτη φορά πάω τόσο αργά τον Σεπτέμβριο!! Τζαι με τις καταλήψεις τόσο τζαιρό ελαλούσα όι, θα κάτσω να θκιαβάσω, αλλά εν άντεξα!


Επεθύμησα τραχανά τζαι σούππα αυκολέμονη, γιουβαρλάκια, γενικά οτιδήποτε σουποειδές! Επεθύμησα να εν απόγευμα τζαι να κάμνω το τσάι μου με το γάλα τζαι να κάθουμε μπροστά που την τηλεόραση σhεπασμένη τζαι έξω να κάμνει ψόφο!!! Τζαι να βρέσhει να σhιονίζει τζαι τα μάρμαρα να ποτίζει...


Ο χειμώνας εν η αγαπημένη μου εποχή, είπα το;


Καλό χειμώνα σε όλους!!!

3 comments:

  1. Εν είμαστε καθόλου διαφορετικές α; Εγώ θέλω να κάμει μια μέρα φθινόπωρο τζαι μετά πάλε καλοκαίρι για μερικούς μήνες. Ξανά τζαι ξανά... Εν μου αρέσκει ο χειμώνας, φακκά μου! Τζαι φακκά μου τζαι η άνοιξη τζαι το φθινόπωρο.
    Ό,τι έχει να κάμει με χειμώνα τζαι κρυάδα φακκά μου! Η νύχτα, τα νερά, τα ρούχα, οι μπότες, τα σhόνια, ούλλα λαλώ σας!!!

    ReplyDelete
  2. Εσύ όμως ούλλο το καλοκαίρι εν επύρωσες καθόλου επειδή είσαι ανώμαλη! Έπεφτες να τζοιμηθείς με το πάπλωμα! Αρώτα μας τζιαι εμάς που είμαστεν φυσιολογικοί άνθρωποι! :p

    ReplyDelete
  3. Ο σhειμώνας εν πολλά ωραίος αμαν είσαι σπίτι στα βραστα σου...Τζαι τα σhονια εν πολλά κιουτ σε έτσι φασεις. Αλλα θελω τα να εξαφανίζουνται αμα πρεπει να παω δουλεια, κτλ. Νομίζω η αγαπημένη μου εποχή εν οι γλυτζές μέρες του φθινοπώρου! :)

    ReplyDelete