Sunday 16 October 2011

Περιστεφανίτιδα αγάπη μου

Τι το ήθελα το healthier life να το πω... Έπαθα περιστεφανίτιδα τζαι τραβώ τα μαλλοτζέφαλα μου... Εξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη με ελαφριά πονάκια... Λαλώ φυτρώνει ο φρονιμίτης ΠΑΛΕ τζαι κάμνει μου κούτζια! Τελικά την Δευτέρα που ο πόνος ήταν ανυπόφορος, αποφάσισα να πάω οδοντίατρο...
Αναγνωρίζει κανένας αυτό το διάπλατο χαμόγελο;


Με τζίνα τζαι με τούτα, την Παρασκευή εκατάφερε να ανοίξει το στόμα μου πλήρως που ήταν κοστομένο. Τόσες μέρες, ένιωθα μες το φτίν μου ότι κάποιον να μου κάμνει poke, που μέσα προς τα έξω. 
Στο καθημερινό μου διαιτολόγιο έχω 2 λογιών αντιβιώσεις...  Έγραψε μου τζαι κάτι σακχαρομύκητες η καλή οδοντίατρος για να μεν βουρώ στο toilet κάθε λλίον! Τζαι μαζί με τούτα ούλλα, έπρεπε να προσέχω τι τρώω τζαι να είμαι μια βδομάδα πριν δω περίοδο!!! Τζαι κανονικά εχτές επεριόδευα... 


Τζαι εχτές, ήπια ΜΟΝΟ ένα brufen (σε αντίθεση με προηγούμενες μέρες που έπιννα καπάλιν τα panadol extra, mesulid, ponstan forte,brufen κλπ κλπ). Σήμερα ευτυχώς εν ήπια τίποτε, ήμουν πουλλούιν. Προφανώς ακόμα να περιοδεύσω, σήμερα... Τζαι το δόντι πάει για εξαγωγή κατά το που φαίνεται!


Αν τζαι η δίαιτα εν εξεκίνησε όσο δυναμικά την ήθελα θα επανακάμψω. Αύριο θα ζυγιστώ τζαι όσα τζαι αν είμαι θα κάμω update (προφανώς) για την επιχείρηση "RosaLoss".


Καλή εβδομάδα να μας μπει. 


Πάω να ετοιμάσω τα δικά μου "7". 

4 comments:

  1. 'Οποιος εν επονοδόντησε και εν ετζοιλιοπόνησε πόνο εν ένωσε. Περαστικά και υπομονή!!

    ReplyDelete
  2. @Ænima όποιος δεν έφκαλε αμυγδαλές στα 21 του πόνο δεν ένιωσε!!! Σοβαρά τωρά! Όταν γεννήσω νομίζω ότι μόνο τότε θα νιώσω τόσο πόνο του ίδιου βεληνεκούς. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

    ReplyDelete
  3. μα που εν τα σχόλια μου σιόρ; εξαφανιζουνται;
    είχα πει ότι πρέπει να συμφωνήσω και να επαυξήσω.
    αν τζαι τούτο που λαλείς με τες αμυγδαλές, τόσο που σε ελυπούμουν πέρσι, εν όντως πιο επίπονο μάλλον. εγώ τι έννα πάθω αν πονήσω τόσο πολλά στη ζωή μου; νομίζω έννα πεθάνω!

    ReplyDelete
  4. Moonlight μου καλή, λαλείς να σε σαμποτάρει το blogger; Τίποτε εν θα πάθεις. Είμαστε γεναίτζες τζαι αντέχουμε στον πόνο!

    ReplyDelete