Monday 24 October 2011

Lucky Number Seven



Αχρωματοψία κανένας;

  1. Αγαπώ πάρα πολλά τα τριαντάφυλλα. Ούλλων των λογιών. Οι φίλοι μου πλέον εμάθαν με τζαι ότι δουν να έσhει σχέδιο τριαντάφυλλο πάνω σκέφτουνται με. Η άμα έβρουν κανένα σαπούνι,κρέμα, lip balm τριαντάφυλλο, πιάννουν μου το. Τζαι το Rosa Damascena εν μια που τις ποικιλίες που έχουμε στη Κύπρο, που γίνουνται ούλλα τα προϊόντα που τριαντάφυλλο. Τζαι αφού είμαι Κυπραία τζαι αρέσκουν μου τα τριαντάφυλλα, έτσι εφκήκε τζαι το όνομα μου στο blogger.
  2. Speaking of roses έχω μια ελαφριά πόρωση με τα αρώματα... Τζαι τούτο συμβαίνει γιατί η μυρωθκιά εν πιο εθιστική που το φαί! Μόλις μυριστείς κάτι, είτε εν άρωμα, είτε εν σαπούνι, τζίνο ήταν τζαι μετά φευκει. Εν μπορείς να το ανακάλέσεις στη μνήμη τζαι να θυμηθείς πως εμυρίζε κάτι. Πρέπει αναγκαστικά να το ξαναμυριστείς. Επίσης αρέσκει πως μέσα που μυρωθκιές θυμούμαστε καταστάστεις ή άτομα. Ασπούμε η κανέλλα θυμίζει μου ρυζόγαλο της γιαγιάς μου, ή το Dettol την μυρωθκιά που είσhε το μπάνιο του παππού στο χωριό. Εν πολλά fascinating πράμα η όσφρηση τζαι έχω νομίζω ευαίσθητη μύτη!!!
  3. Μαιρέφκω, γλυκά συνήθως, για να ξεκουράζουμαι που το θκιάβασμα ή για να χαλαρώσω. Πόψε, μετά την εξέταση την σημερινή, θα επιχειρήσω να κάμω τα low-fat blueberry muffins του Starbucks αλλά με βύσσινα αντί blueberries.
  4. Μιλώ με τον εαυτό μου. Τούτο εξεκίνησε κυρίως που τότε που ήρτα φοιτήτρια. Όταν όμως πάω Κύπρο τζαι μιλώ σαν έσhει κάποιον δίπλα μου, τότε ναι, εν λίο πρόβλημα. Επίσης αρέσκει μου πολλά να μιλώ του εαυτού μου σαν οδηγώ.
  5. Είμαι σχεδόν σίγουρη(σε τούτη τη φάση της ζωής μου) ότι εν θέλω να ζήσω στην Κύπρο μόνιμα, αλλά ιτ μπρέικς μαι χάρτ η σκέψη ότι θα πρέπει να αφήσω πίσω τη ζωή μου στη μεγαλόνησο, η οποία ουσιαστικά είναι η οικογένεια μου. Μπορεί να μεν είμαστε αγαπημένοι full time -ποιος ενει όμως;- αλλά εν αγαπώ κανέναν άλλο όσο αγαπώ τον παπάκι μου, την μάμμα μου τζαι την αδερφή μου. Όσο εζούσε ο παππούς μου ήταν η χαρά μου να άκουα ότι θα έρκετουν την Παρασκευή σπίτι μας για φαί. Η γιαγιά ήταν τζίνη που με έμαθε να πίνω το τσάι εγγλέζικο με γάλα τζαι μπισκοττούθκια γεμιστά με σhοκολάτα.
  6. Όταν ήμουν μιτσιά έγραψα στον παπά μου διαθήκη. Αφηνα τους πούλουκκους μου, το κρεβάτι μου, τα αυτοκινητάκια μου, τα lego μου, τα παιχνίδια μου σε παππούδες, γιαγιάδες, μαμάδες, αδερφή και παπά!
  7. Έχω μιαν περίεργη ψύχωση όπου θέλω να ξέρω τον καιρό της  μέρας. Γι'αυτό είτε πριν τζοιμηθώ είτε μόλις ξυπνήσω το πρωί, εννα μπω να δω την πρόγνωση του καιρού. Τούτος ο εθισμός εξεκίνησε αφού την έπαθα να βρεθώ από τους 30 βαθμούς, στους 20, να βρέσhει καταρρακτωδώς τζαι να είμαι με το κοντό τζαι τα Birckenstock. Που τότε έστω τζαι 20% πιθανότητα βροχής να δίνει το αγαπημένο website meteothes, θα βάλω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ παπούτσια κλειστά.
Άτε παω να δω τον καιρό τζαι να πιάσω τηλέφωνο την φαμίλια. 

2 comments:

  1. μάναμου μικρή μου, είσαι πολλά σάικκο τελικά!
    εγώ πιστεύκω ότι τζαι οι γεύσεις εν το ίδιο με τες μυρωθκιές.
    έχω πολλά πράματα συνδεδεμένα με γεύσεις. γι'αυτό εσύ κάμνεις εύκολα δίαιτες εσύ, ενώ εγώ με τίποτε... :p
    μμάκια σου μικρούλα!!!

    ReplyDelete
  2. εν το ήξερες, τζαι έπρεπε να γράψω 7 πελλάρες για να αποφανθείς αν είμαι σάικκο έννεν..;

    Αν προσέξεις όμως ούλλες μου οι πελλάρες έχουν μια πολλά καλή εξήγηση.

    ReplyDelete