Wednesday 28 September 2011

Παραλήρημα #1 - All about Chemistry

Γυρεύκω βιβλιογραφία τζαι δεν βρίσκω. Τι να κάμω... Τζαι βρίσκω κάτι που εν πιθανώς χρήσιμο τζαι λαλεί μου ότι σε ΤΟΥΤΟ το περιοδικό, τυχαίνει να μεν πληρώνει συνδρομή το πανεπιστήμιο σου! Ένιγουει... ήβρα κάποια πράματα αλλά όι τελείως σχετικά...αλλά εν τζιαμέ που ξεκινά το πείραμα εντ αϊ αμ εξάιτετ!


Έκαμα κάθε ένωσης που ένα doc με τίτλους, abstracts τζαι το κομμάτι που ενδιαφέρει τζαι εφύλαξα τζαι τα pdf των άρθρων. Έστειλα τα της καθηγήτριας μου τζαι καρτερώ την να πολοηθεί. Μετρώ τες ώρες. 48 αύριο η ώρα 12!! Εν τω μεταξύ έκαμα της τα τζαι πολλά συγυρισμένα! Τζαι επειδή ήταν folders τζαι ήθελα να στείλω ομαδοποιημένα έκαμα της τα τζαι zip!


Έχω ένα θέμα με την τάξη. Θέλω ότι κάμω να εν πολλά συγυρισμένο τζαι προσεγμένο, να υπάρχει σωστή αρίθμηση τζαι κεφαλαιοποίηση. Γενικά θέλω τα ούλλα να έχουν μια σειρά τζαι τούτο φαίνεται τζαι που τα folders μου στο laptop, που τα bookmarks μου αλλά τζαι που τα itunes μου που ούλλα τα τραγούδια εν με τους σωστούς τίτλους τζαι τα artwork των abums. 


Τωρά που το σκέφτουμε, στο σχολείο τα μολύφκια μες την κασετίνα εθωρούσαν ούλλα που την μια πάντα... Τζαι τα ρούχα μέσα στην ντουλάπα εν ανα χρώμα που τα κρεμάζω... Οου ντίαρ εν συνεχίζω εννα ανακαλύψω ότι έχω issues τζαι εν θέλω...



3 comments:

  1. Εγω ένα θα πω...

    I ♥ (Bio)Chemistry

    ReplyDelete
  2. Τζαι εγώ ένα θα πω! Καλή εξεταστική και το πήρα το email. Ντοοοοοοινγκ!!!

    ReplyDelete